Oscar Zias bror tävlar i ”Sveriges mästerkock”: Titta när han vänder sig om och visar kusliga likheten

Sveriges mästerkock ska återigen avgöras i TV4. Leif Mannerström och de andra domarna ska ta sig en närmare titt på landets mest lovande kockar gör upp om segern – och den prestigefyllda titeln som Sveriges mästerkock.

På torsdagen gör ett gäng nya kockar entré i det populära programmet – och en av dessa är ingen mindre än artisten Oscar Zias bror.

Nu har TV4 släppt bilder från programmet, och de visar hur kusligt lik Dante Zia är sin mer kände bror.

Leif Mannerström är en av domarna i ”Sveriges mästerkock”. Foto: Wikimedia

Oscar Zia är känd från bland annat Melodifestivalen – där han kom tvåa 2016 – Diggiloo och Let’s Dance.

Oscar Zia i Melodifestivalen 2014. Foto: TT.

Men nu är det dags för Oscars storebror Dante, 24, att stå i centrum!

På torsdagen gör han debut i ”Sveriges mästerkock” i TV4, när programmet visas från klockan 20.00.

– Min bror Oscar är ju ganska duktig på att sjunga. Han kom tvåa i mellon, vann nästan och åkte nästan till Eurovison. Jag tror att jag kan bli lika bra på matlagning som Oscar är på att sjunga, säger Dante Zia i programmet enligt Aftonbladet.

I säsongspremiären av programmet, som visades på onsdagen, dök stjärnkocken Johan Jureskogs syster Erika upp. Nu är det dags för familjen Zia att kliva in i handlingarna.

– Sveriges mästerkock är en tävling för hela landets matlagningsentusiaster och alla ska ha möjlighet att söka. I år har vi tack vare de tips som Leif mottagit kunnat besöka flera städer såsom Visby och Luleå och hittat deltagarna som kanske inte vågat söka själva tidigare. Man kan ju aldrig veta vart i Sverige vår nya mästerkock befinner sig! Vi har en stark säsong framför oss och nivån är högre än någonsin. Tittarna kommer inte att bli besvikna, säger Sara Johansson exekutiv producent, till TV4:s hemsida.

Och visst är han lik sin lillebror?

Här är några av syskonen samlade!

Ibland följer han med Oscar, 21, bakom kulisserna.

Dela gärna vidare om du också tittar på ”Sveriges mästerkock”!