Otrohetsdrama i SVT-succén: ”Väldigt ledsen”

Kärleken slog gnistor när Victoria ”Tori” Allen och Nathan Younggren fann varandra i SVT-succén ”Allt för Sverige”.

Men hela kärlekssagan har inte varit en dans på rosor.

Nu erkänner ”Tori” Allen nämligen att hon redan var gift när hon träffade Nathan – och att hon var otrogen i programmet.

Precis som tidigare upplagor har årets säsong av SVT-programmet ”Allt för Sverige” varit en supersuccé. Runt 1,5 miljoner tittare har varje söndag bänkat sig för att följa när ett gäng amerikaner med koppling till Sverige har utforskat sina svenska rötter.

Men programmet har haft så många mer ingredienser än släktforskning. Bland annat en kärlekshistoria – mellan deltagarna Victoria ”Tori” Allen och Nathan Younggren.

– Sedan den stunden vi träffades har vi haft connection. Våra energinivåer matchade direkt. Jag hoppades hitta vänner för livet i Sverige, jag hade till och med mer tur och hittade min bästa vän, har Nathan Younggren tidigare sagt till Aftonbladet.

Otrohetsdrama

Men nu framkommer nya detaljer om deltagarnas kärlekssaga. Victoria ”Tori” Allen erkänner nämligen att hon i själva verket var gift med en annan man när hon träffade Nathan, och att hon har varit otrogen.

– Sårade jag människor? Ja. Är jag ledsen? Väldigt ledsen, säger ”Tori” till Aftonbladet.

Hon berättar också att paret hade varit gifta i nära två år, men att äktenskapet inte gick bra och att hon stod vid ett vägskäl.

”Definitivt sårad”

Sedan kom alltså Nathan in i bilden. Kärleken spirade – och när ”Tori” senare återvände till USA lämnade hon och maken in en skilsmässoansökan.

– Han var definitivt sårad. Vem som helst skulle bli det. Men sen satte vi oss ned och pratade igenom det. Då kändes det bäst för oss båda att gå skilda vägar, säger hon till Aftonbladet.

Nu lever hon alltså med Nathan. I december ska paret också gifta sig.

Säsongsavslutningen i ”Allt för Sverige” sänds på söndag klockan 20.00 i SVT1.