Foto: TV4

Pål bryter tystnaden om Robinson – bekräftar bluffen som tittarna inte får se: ”Horribelt”

Robinson är nu i full gång för i år och det har redan börjat hända mycket spännande. Men nu avslöjar Pål Schakonat, 30, hur det egentligen går till bakom kulisserna.

Tävlingar, dramatik och socialt spel har redan börjat utspela sig i nya säsongen av Robinson.

Nu har en del börjat röstas ut och det blir allt mer spännande att följa det som sker. Men när man röstas ut ur tävlingen finns det en detalj som tittarna faktiskt inte får se.

Nu berättar Pål för Hänt hur det egentligen går till.

Pål Schakonat, Robinson
Foto: TV4

Så går det till när han åker ut ur Robinson

Han röstades ut av sina lagkamrater vid örådet och skulle då bestämma om han ville åka till gränslandet för att fortsätta resan eller inte.

Men vägen dit visade sig vara allt annat än enkel.

För att bestämma om man vill bege sig till gränslandet får man nämligen spendera en natt på annat håll- i ett partytält.

– Man får ju liksom bara sova i ett party-tält på en strand, nära örådet. Då är det en filippinare som vaktar. Så det är bara du och dina tankar liksom, berättar Pål för Hänt.

”Det är ju helt horribelt”

Han beskriver att det var en oerhört tuff situation.

– Resten av laget åker ju hem till sin strand och så sitter man där helt ensam och man sitter bara och tänker ”jag förlorade Robinson precis, det är ju det här jag drömt om och nu ska jag åka ut”. För man tänker ju att man åker ut även om Gränslandet finns, säger Pål till sajten och fortsätter:

– Det är ju helt horribelt så jag fattar ju varför Desirée valde att dra. För liksom, bara att stålsätta sig och man tänker ”kommer det vara så här min Robinson var”. Man ligger ju med de tankarna och då vill man ju inte vara med, säger han.

Vad tycker ni om årets säsong så här långt? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!

Läs mer:

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev