Nu avslöjar Paolo Roberto sanningen om blodiga olyckan i ”Farmen”

Paolo Roberto dyker återigen upp som programledare i ”Farmen”.

Den här gången med ett blodigt sår i pannan.

Nu berättar han om den otäcka skadan.

– I premiäravsnittet kommer jag att vara lite mer bucklig än vanligt…, skriver Paolo Roberto på Instagram.

Nya deltagare men samme programledare. I måndags var det premiär för ”Farmen” 2019.

Som vanligt handlar dokusåpan om ett gäng människor som ska leva bondliv på en 1800-talsgård. Men en sak var sig inte lik den här säsongen.

I det första avsnittet gör programledaren Paolo Roberto entré på gården – med ett stort plåster över ena ögonbrynet. Det fick både en och annan tittare att själva höga på ögonbrynen.

FOTO: TV4/Farmen

Paolo Roberto: ”Är inte något för en 50-årig gubbe”

Nu förklarar den förre proffsboxaren Paolo Roberto bakgrunden till den otäcka olyckan. Och det är inget han råkat ut för i boxningsringen.

– Lyckades ju slå en volt eller rättare sagt lyckades inte slå en volt över ett räcke under ett parkourpass och fick lägga till ytterligare sex stygn till det runt 200 hundra jag redan har…, skriver han på Instagram.

– Så i premiäravsnittet kommer jag att vara lite mer bucklig än vanligt… Men vad är det dom säger: jo att du lär dig mer från dina misstag än från dina framgångar… Så nu vet jag att handvolt över ett räcke inte är något för en snart 50-årig gubbe… eller… kanske… prova en gång till med lite högre fart!

”Farmen” hade premiär 2001. Årets säsong, den tolfte i ordningen, spelades in förra sommaren utanför Gnosjö i Småland och som föregående år leds programmet av Paolo Roberto.

Hans Fahlén, Linda Lindorff och Filippa Lagerbäck har tidigare lett succéserien.

”Farmen” sänds i TV4 och TV4 play måndagar till torsdagar klockan 19:30 och på söndagar klockan 20:00.

 

Tittar du på årets ”Farmen”? Kommentera gärna och diskutera årets säsong.