Foto: MAX

Pernilla och Biancas talar ut om diagnosen – efter utredningen

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso är övertygade om att de lider av en viss diagnos.

I torsdagskvällens Wahlgrens värld får vi som tittare följa med när mor och dotter låter sig utredas.

Wahlgrens värld får vi följa familjen Wahlgren/Ingrosso/Schollin/Bauer i deras fartfyllda vardag med allt vad det innebär.

Är det något som familjen är kända för så är det att de har en tillsynes outsinlig källa på energi. Inte minst Pernilla är ständigt igång och har alltid massvis med olika bollar i luften.

Under hela sommaren har hon lett Allsång på Skansen, samtidigt som hon är aktuell med scenföreställningen ”Happy Ending”. Dessutom har hon och Christian hållit på att planera sitt stora bröllop och mitt upp i allt så är hon ständigt förföljd av kameror som spelar in just Wahlgrens värld.

Okända diagnosen

I kvällens avsnitt får vi bland annat höra mer om Pernillas tankar kring sin egen energi och oförmåga att fokusera på sånt som är mindre kul. Både hon och dottern Bianca kommer till slutsatsen om att de båda två måste ha diagnosen ADHD.

– Anledningen till att jag kanske har det är för att jag har enorma koncentrationssvårigheter, säger Pernilla i programmet.

Pernilla bokar därför in en utredning till sig själv och Bianca. Och i programmet så känns det nästan som att de vill få bekräftat att de har ADHD.

– Gud va spännande! Vi ska få en diagnos, säger Pernilla till Bianca.

– Jag vet! Det är så spännande, svarar Bianca.

Huruvida svaren på utredningen såg ut fick vi dock inte se i detta avsnitt.

Vad tyckte du om kvällens avsnitt av Wahlgrens värld? Skriv gärna en kommentar på Facebook!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev