Pernilla Wahlgren och Per Andersson hyllas av tittarna – starka orden efter draget i ”Allsång på Skansen”

Foto: Instagram, SVT

Det är andra året i följd som Pernilla Wahlgren leder ”Allsång på Skansen”, och skådespelerskan fortsätter göra succé på scenen.

Efter humoristiska inslaget med Per Andersson hyllas programledaren och flera fans hoppas att Pernilla stannar i många år till.

Det är så jädrans roligt detta ni gör, du och produktionen och artisterna”, skriver en tittare på Pernilla Wahlgrens Instagram.

Många folkkära profiler har haft det ärofyllda uppdraget att leda ”Allsång på Skansen” genom åren.

Bosse Larsson tog över rollen 1974 och var allsångsledare i 19 år innan han lämnade över stafettpinnen till den evigt älskade Lasse Berghagen.

Lasse skrev och introducerade låten ”Stockholm i mitt hjärta”, som skulle bli programmets signatursång och blev kvar i nio år innan han gjorde plats åt den omtyckte Anders Lundin.

Efter Lundin blev det korta vändor för Måns Zelmerlöw och Petra Marklund, som gjorde två respektive ett år som allsångsledare.

Pernilla Wahlgren blev allsångsledare 2023

Därefter fick Sanna Nielsen chansen, och hon tog den. Sanna blev en älskad programledare, som sommaren 2022 meddelade att hon gjorde sitt sista år på Sollidenscenen.

I månader gick folk och undrade vem som skulle ta över efter Sanna, men sedan blev det klart – Pernilla Wahlgren blev allsångsledare.

Skådespelerskan har minst sagt ett imponerande CV och en lång och framgångsrik karriär bakom sig.

När hon fick ta över rollen berättade Pernilla för Aftonbladet att hon ville vara med och påverka innehållet och kunna sätta sin egna humoristiska prägel på det.

– Vi får se vad jag kan få igenom. Jag hade väldigt mycket idéer när jag och Per Andersson ledde Melodifestivalen och då fick jag igenom allting, sa hon till tidningen då.

Pernilla Wahlgren hyllas efter allsången

Och satt sin prägel har Pernilla gjort. Varje program kommer hon med nya idéer för hur hon ska underhålla publiken och tisdagens avsnitt var inget undantag.

Då hade Pernilla tagit med sig just Per Andersson och de båda leverade humor i högsta klass.

Och vad tittarna tyckte om duons humoristiska inslag blev tydligt i kommentarerna på Pernilla Wahlgrens Instagram efteråt.

Det är så jädrans roligt detta ni gör, du och produktionen och artisterna”, skrev en person till programledaren.

Så jag skrattat ikväll Per Andersson. Du är helt underbar. Min man bredvid mig har inte riktigt samma humor men jag”, skriver en annan.

Det var även flera som uttryckte sin lycka över att ha Pernilla som programledare och att de hoppas se henne i flera år framåt.

Men, Pernilla! Så UNDERBART allsång! Sååå glad att du tagit över det och gjort det till härlig underhållning”, skriver en tittare.

Fy fasen vad du är bra och jisses kvällens program, wow vilket ös. Hoppas du håller på med detta i många år”, tillägger en annan.

Du gör ett så himla bra jobb Pernilla! Vi uppskattar dig så.

Vad tycker du om årets ”Allsång på Skansen”? Skriv gärna på vår Facebook-sida.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version