Pernilla Wahlgrens beteende mot sina föräldrar som tittarna älskar – detaljen som sticker ut i programmet

Pernilla Wahlgren och hennes familj visade återigen upp sina liv i rutan i går kväll. Framför allt var det många som reagerade på artistens beteende gentemot sina föräldrar Hans Wahlgren och Christina Schollin.

Det var bra härligt att se föräldrarna, dom är glada, goa och raka”, skriver en tittare.

När ett program når sin 14:e säsong måste man nog konstatera att det är en succé. Det är verkligen ett ord som kan beskriva ”Wahlgrens värld” på Kanal 5/Discovery+ som gått i flera år.

Publiken tappar aldrig suget att få veta vad som händer hemma hos Pernilla Wahlgren och hennes barn Bianca, Benjamin, Oliver och Theo.

I de senaste säsongerna har även en ny person varit med en hel del. Tv-tittarna har nämligen fått stifta bekantskap med Pernillas fästman Christian Bauer. Paret förlovade sig uppe i Sälen förra vintern – någonting man kunde se tidigare den här säsongen i ”Wahlgrens värld”.

Tråkigt nog börjar den här säsongen redan att lida mot sitt slut. Baserat på tidigare år innehåller en säsong 12-14 avsnitt. I går, torsdag, sändes det tionde avsnittet på denna säsong 14.

Pernilla Wahlgren. Foto: Kanal 5
Pernilla Wahlgren. Foto: Kanal 5

Åkte på resa med päronen

Pernilla tog med sig sina älskade föräldrar Hans Wahlgren, 86, och Christina Schollin, 85, på en härlig resa till Göteborg. Trots att mamman för tillfället går med en rullator går det förvånansvärt bra ändå för gänget att ta sig fram.

Är det någonting som tv-tittarna älskar med programmet så är det när föräldrarna är med. De är två otroligt älskvärda och populära karaktärer.

När Nöjeslivet frågade de som hade sett programmet vad som fastnade och vad de tog med sig från det senaste avsnittet var det just många som kommenterade att de tyckte det var kul att ha både Hans och Christina med i programmet.

Några påpekade också att de älskar att Pernilla är så snäll med sina föräldrar och verkligen vill vara med dem och umgås. Det är verkligen en detalj som sticker ut i programmet – Pernillas genomgoda beteende mot sina föräldrar.

Det var bra härligt att se föräldrarna, dom är glada, goa och raka. Christina med sitt spa”, skriver en tittare på Nöjeslivets Facebook-sida.

Pernilla är så fin som månar om sina gamla föräldrar”, skriver en annan.

Så roligt. Hans är verkligen jätterolig. Jättebra program”, uttrycker en tredje.

Hans Wahlgren tycker jag är bäst. Så sköna kommentarer han fäller”, skriver en fjärde.

Älskade Christina Schollin och Hans Wahlgren. Foto: Sören Andersson/TT

Får lovord från folket

Generellt är många nöjda med torsdagens avsnitt. Många skriver att det är veckans höjdpunkt och att inget annat tv-program gör så att tiden går så fort.

Det är roligt och avkopplande att titta på dem! Att glömma sig själv en stund låta sig bara roas! Befriande liksom”, skriver en person.

Den timmen går fortast av alla program. Jättebra”, konstaterar en annan.

Jättebra program!! Jag gillar familjen Wahlgren”, kommenterar någon.

Man ska vara snäll mot sina föräldrar. Det verkar tv-tittarna älska. Så all kredd till dig, Pernilla.

Du är en riktig stjärna och folk älskar dig! Sug åt dig av allt beröm och all kärlek.