Peter Jihdes tårar under sista dagen i Nyhetsmorgon

I flera år har Tilde de Paula och Peter Jihde hållit oss sällskap i TV4 Nyhetsmorgon. Men nu tvingas radarparet gå skilda vägar då Peter Jihde lämnar kanalen. Idag, onsdag, är hans sista dag, och morgonen började känslosamt.
– Jag ska försöka att hålla tårarna borta till kl 09.00, sa Jihde.

Gillar du att titta på Tilde de Paula och Peter Jihdes upptåg på morgnarna? Då bör du sitta bänkad framför teven idag, för det är nämligen sista gången du får se dem tillsammans.

Fick kämpa för att inte börja gråta

Onsdagsmorgonen började känslosamt från första start. Tilde som tidigare sagt att hon gråtit en skvätt sedan Jihde meddelade att han skulle sluta, spelade Stingklassikern ”I´ll be missing you”, och Jihde fick lov att kämpa för att åtminstone inte gråta redan före klockan 09.00.

God tisdagsmorgon! ? @nyhetsmorgon @jihdesdiabetes @tv4

A post shared by @ tildedepaula on

Tilde och Jihde har varit ett radarpar i Nyhetsmorgon sedan en lång tid tillbaka, men nu går han vidare till nya utmaningar på MTG/TV3.
– Det kommer bli sorgligt. Vi funkar väldigt bra professionellt och väldigt bra privat. Så det var de sakerna som jag funderat mest kring, hur det är att inte jobba med Tilde, har Jihde sagt till Aftonbladet tidigare.

 

Kommer du att sakna Tilde och Peter Jihde tillsammans i Nyhetsmorgon? Dela gärna så att de får veta det.