Foto: TV4

Petra Malm i tårar under Robinson

Petra Malm är återigen aktuell i tv-rutan som programledare för höstens säsong av ”Robinson”. Under måndagsmorgonen gästade hon ”Nyhetsmorgon”, och talade ut om sina tårar i programmet.

Här kan du lyssna på Rickard Olssons podd ”Hjälp, jag fyller 50!” i samarbete med Nöjeslivet.

https://open.spotify.com/show/1YNH6yEGfFD3OQ0w6FjddN?si=f2d17c4fb9f34604

Under måndagen var det premiär för ännu en säsong av ”Robinson” och deltagarna samlades på Filippinerna för att göra upp om ”Robinson”-statyetten och en halv miljon kronor.

Några förändringar har skett från programmet sändes i våras. En av dem att Petra Malm kliver in istället för Anders Lundin, och det andra att det är tre lag som tävlar i början istället för de vanliga två.

I första avsnittet förklarar Petra att två av lagen kommer att bli lag nord respektive lag syd medan det tredje hamnar i Gränslandet. ”Gränslandet” är en alternativ ö där de förlorande deltagarna får en extra chans att kämpa sig tillbaka till Robinson och det senaste åren har programmen gått parallellt.

Petra Malms tårar i Robinson

När programledaren Petra Malm gästar Nyhetsmorgon under premiärdagen förklarar hon varför hon ser det som en positiv förändring.

– Det tycker jag känns jätteroligt, för man verkligen höjer statusen på Gränslandet. Tidigare har ju den varit lite i skymundan men så är det inte. De är hela tiden där och sparkar de övriga deltagarna lite i baken. Så här ”Vill ni inte det här så kommer vi och tar plats!”, säger Petra i ”Nyhetsmorgon”.

Det är tydligt att den ökade pressen har satt sina spår hos deltagarna. I intervjun betonar Petra dessutom att säsongen är fylld av känslosamma stunder, något som även kom att påverka henne personligen.

– Jag har nog aldrig gråtit så mycket som den här säsongen, av ren kärlek till deltagarna. Man lider med dem, man förstår dem, man ser vad de går igenom. Man blir otroligt berörd. Otroligt berörd.

LÄS MER:
Kattis Ahlström tackade nej till att leda Robinson
Roger Flink borde lämna ”Robinson” omedelbart

 

Läs mer om...