Foto: Jonas Ekströmer/TT, TV4

Petra Mede har ett nytt jobb

Förra året tvingades Petra Mede att hoppa av som programledare i ”Let’s Dance” endast veckor före premiären. Men nu avslöjar Petra ett nytt stort steg i karriären.

Petra Mede är en av Sveriges mest uppskattade komiker och programledare. Hon har även fått äran att leda ”Eurovision Song Contest” hela tre gånger och har tidigare varit programledare för ”Let’s Dance” under två säsonger.

Petra Mede lämnade ”Let’s Dance” med kort varsel

Inför säsongen 2023 skulle Petra ha återvänt till ”Let’s Dance,” men på grund av en ryggskada tvingades hon lämna sin roll med kort varsel, och Kristin Kaspersen fick hoppa in bredvid David Lindgren.

Efter säsongen meddelade TV4 att flera program, inklusive ”Let’s Dance,” skulle pausas, vilket lämnade programmets framtid oklar.

Men tidigare i år kom dock kanalen med ett nytt besked – Let’s Dance kommer tillbaka. Huruvida Petra ska leda det eller inte är dock fortfarande oklart.

Petra Medes nya projekt: en podcast

Men något går att slå fast är att Petra Mede nu har ett nytt jobb.

På Instagram avslöjar hon ett nytt steg i karriären och berättar samtidigt att det inte handlar om tv den här gången – utan en podcast. 

Podden är en satsning tillsammans med komikern Anna Granath, där de varje vecka kommer att underhålla lyssnarna i ”Nu tar vi det jävligt lugnt.”

Länk kommer strax kära vänner!” skriver Petra på Instagram

Vi ser fram emot att lyssna, Petra!

LÄS MER:
* Osäker framtid för Petra Mede i TV4:s ”Let’s dance”
* Edward af Sillén rasar mot Kristallen – efter nobben av Malin Åkerman och Petra Mede

 

Läs mer om...