Programledaren Linda Lindorff avslöjar otroheten i Bonde söker fru: ”Osannolikt”

Snart är det dags för en ny säsong av ”Bonde söker fru”.

Då avslöjar programledaren Linda Lindorff otrohet i den nya säsongen – och fler detaljer om vad som väntar.

Om två veckor är det dags för den nya säsongen av ”Bonde söker fru”. Återigen är det hög tid för sju bönder att hitta kärleken i det folkkära dejtingprogrammet.

Avslöjar nya detaljer

Programledaren Linda Lindorff finns med även denna säsongen, som blir det tolfte året i ordningen programmet sänds. Och på sin blogg avslöjar hon nu detaljer om den nya säsongen.

Med rubriken ”årets bondesäsong – vibrerande het kärlek, otrohet och ett krossat hjärta” skriver Lindorff på sin blogg att det kommer bli en väldigt spännande säsong.

”Det blir en säsong fylld av romantik. Vi har till och med ett kyssrekord att stoltsera med. Redan på gruppdejten på Sundbyholms slott kommer ni att få se läppar mötas…”, skriver Lindorff

Otrohet i Bonde söker fru

I årets säsong får tittarna följa sju bönder i jakten på den stora kärleken. En av dem, 41-åriga Leonora Vilhelmson, blir ett kärt återseende.

Bonden var med förra året men hoppade av inspelningen innan den han dra igång då hon fann kärleken Louise. Paret gjorde slut, och nu är Leonora tillbaka för att förhoppningsvis hitta sin stora kärlek.

Programledaren Linda skriver vidare, likt rubriken antyder, att årets säsong kommer innefatta otrohet. Och ett speciellt ögonblick kommer bli extra speciellt för tittarna.

”Givetvis blir det en hel del dramatik och tårar även detta år. Vissa händelser kommer att sätta sina spår. Jag kan faktiskt säga att jag nog aldrig upplevt en sorgchock lika stor som den som uppstår i år. Ett hjärta krossas i tusen bitar och det sker på ett sätt så osannolikt och hårt att man nästan inte kan tro det är sant.” skriver Linda Lindorff på sin blogg.

Dela om du också ser fram emot den nya säsongen av ”Bonde söker fru”!