Foto: TV4

Rania Shemoun Olsson hyllas för sin nya utseendeförvandling

Inför en helgens sändning av ”Nyhetsmorgon” överraskade programledaren Rania Shemoun Olsson med ett helt nytt utseende. Hennes stilförändring fångade genast tittarnas uppmärksamhet och välkomnades varmt. Det är därför alla nu pratar om Ranias nya look.

”Nyhetsmorgon” har genom åren blivit en självklar del av morgonen för många svenskar – lika naturlig att slå på som kaffemaskinen. Programmet guidar tittarna genom dagens senaste nyheter, trender och aktuella händelser, allt i direktsändning.

En av de erfarna programledarna är Rania Shemoun Olsson, som anslöt till TV4 och ”Nyhetsmorgon” redan 2010. Med en bakgrund inom sport och lokala nyheter på Kanal 12 i Karlstad, har Rania varit lojal mot programmet och fortsatt sitt framgångsrika arbete där sedan dess.

Rania Shemoun visar upp utseendeförvandligen

Mycket har förändrats i Ranias liv sedan hon började på kanalen, men hennes utseende har i stort sett varit detsamma. Under helgens sändning kom dock en stor förändring, något som hon delade med sig av på sin Instagram.

Urtvättad trasa får sig en makeover av illusionisten Linda Fernström, TACK Lindalainen!”, skriver Rania och fortsätter:

Möjligtvis blev det liiite mindre sirapströgt innanför skallen. Iaf, tack och förlåt för den här intensiva veckan! Önskar er alla en underbar helg!

Och hennes utseende gick inte tittarna obemärkt förbi. Det var nämligen flera som tog sig till TV4:s kommentarsfält för att skriva om Rania.

RIKTIGT SNYGG! Kunde knappt koncentrera mig på när du pratade. Glodde bara”, kommenterar en person.

”Snarare en snygging som blev uppiffad med lite färg. Trevlig helg bästa i tv-rutan”, tillägger en annan.

Snygga, söta Rania. Det är så skönt att ha dig tillbaka som programledare.”, skriver en tredje.

”Nyhetsmorgon”-tittarna undrar alla samma sak

Det finns även en annan sak som tittarna har reagerat på. Många undrar nämligen var Rania har köpt sin rosa långärmade tröja ifrån.

Så fin tröja. vart är den ifrån?

Så snygg och duktig ! Var kan man få tag på den ursnygga tröjan?

Som tur är delar ofta programmets stylister varifrån de fått tag på kläderna som profilerna bär – och så även denna gång! Den här gången verkar det vara en tröja från ”Vibes – Stockholm”.

Urtjusigt, Rania!

LÄS MER:
* Maria Forsblom och Anders Pihlblad hyllas
* Soraya Lavasanis skrattattack i TV4