Foto: TV4

Ranias troschock mitt i sändning – här inträffar det pinsamma för TV4-stjärnan

Rania Shemoun Olsson och Anders Pihlblad fick sig en ordentlig träningsomgång av Simon Sköld under måndagens Nyhetsmorgon.

Men för Rania var det lite extra kämpigt.

På måndagsmorgonen så var det programledarna Rania Shemoun Olsson och Anders Pihlblad som ledde sändningen av Nyhetsmorgon.

En av gästerna i programmet var entreprenören tillika Camilla Läckbergs make Simon Sköld, som var där för att prata om en ny realityserie tillsammans med Läckberg som sänds lagom till våren.

Simon Sköld har gästat programmet förut, där han pratade om vikten av att hålla sin kropp i rörelse. Både Rania och Anders fick lite av ett förhör om huruvida de tränat på sin rörlighet eller inte sedan dess – varav båda erkänner att de slarvat med det.

Därefter drar Simon igång ett litet träningspass för programledarna, vilket tvingar dem till att utföra en del obekväma ställningar. Särskilt jobbigt var det för Rania, som bar en blommig klänning.

– Då gör jag såhär haha, säger Rania och skrattar medans hon trycker ner klänningstyget för att undvika en pinsam situation.

Men även om hon hade lite problem med plagget så gjorde hon utmärkt ifrån sig under rörelseträningen!

Nyhetsmorgon
Foto: TV4

Snyggt jobbat!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev