Renée Nyberg och Tomas Ledin hyllas till skyarna efter ”Vilket liv!”

Renée Nyberg succé program ”Vilket liv!” hade säsongspremiär under helgen. Och efteråt visade tittarna varför programmet behövde ytterligare en säsong.

Det här var en kväll med underhållning av bästa klass!!”, skriver en tittare.

Programmet ”Vilket liv!” kom till TV4 i augusti 2022 och blev snabbt en riktig tittarfavorit.

Varje avsnitt gästas programledaren Renée Nyberg av en framgångsrik svensk kändis som hyllas extra för det de lyckats åstadkomma i sin karriär och det händer massvis med saker under 90 minuter so programmet sänds.

I de två säsongerna som har sänts hittills har vi fått se stora namn kliva upp på scenen bredvid Renée som bland andra Björn Skifs, Suzanne Reuter, Tommy Körberg, Lasse Berghagen, Carola och Niklas Strömstedt.

Och nu är tiden inne för den tredje säsongen av det älskade programmet.

Renée Nyberg och Tomas Ledin hyllas till skyarna

Under helgen var det dags för premiären av den tredje säsongen och först ut i ”Vilket liv!” var ingen mindre än Tomas Ledin, 72.

Tomas Ledin har i över 50 års tid varit verksam som artist. Genom alla dessa år har han gett oss mängder av otaliga verk – allt från ständiga sommarplågor till ljuva kärleksballader.

Några utav de många örhängen i hans musikaliska skatt innefattar låtar så som exempelvis ”Sommaren är kort”, ”En del av mitt hjärta” och ”Just nu”

Och än idag är han aktiv som artist med ett nytt album och en nyligen avslutad turné som sträckte sig från Norge, genom Sverige och avslutades i Finland.

I en och en halv timme fick tittarna njuta av Tomas allra största klassiker och det verkar som att tittarna verkligen uppskattade artistens medverkan i programmet.

Newsners Facebook har flera skrivit vad de tyckte om avsnittet och alla instämmer om att det var en succé för Renée och Tomas.,

Fantastiskt program med en underbar artist o programledare / det är såna här TV-program vi vill se, med glädje o sång! Vilken underbar kväll att få se glädje innan man somnar!”, skriver en person.

”Tack Renée Nyberg. Fantastiskt program Om Tomas Ledin, lysande. Du är också en fantastisk man Tomas Ledin, ger oss mycket mer än din sång och musik”

Tack för en fantastiskt underhållande kväll!

Vi är så glada över att ”Vilket liv!” är tillbaka! Ni var fantastiska, Renée och Tomas!

Vad tyckte du om programmet? Skriv gärna på vår Facebook-sida.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev