Därför tokhyllas Renée Nyberg av tittarna – efter draget med sonen Tom i nya ”Renées brygga”

Tittarfavoriten är tillbaka.
På tisdagen gjorde Renée Nyberg comeback med ”Renées brygga” – med sonen Tom i rampljuset.
Efter blev reaktionerna från tittarna starka.

Hon har nästan prenumererat på titeln bästa kvinnliga programledare på Kristallengalan under årens lopp.

På tisdagskvällen var Renée Nyberg tillbaka i rutan med sin intervjuserie ”Renées brygga” i TV4. Totalt väntar åtta nyinspelade avsnitt och som vanligt har programmet spelats in på en ö i Stockholms skärgård.

– Tittarna kan se fram emot en lustfylld och kanske lite extra intim säsong med gäster som verkligen bjuder på sig själva. Välkomna till värmen på bryggan, säger Nyberg i ett uttalande inför säsongen.

I säsongspremiären gästades TV4-profilen av skidhjälten Gunde Svan och hans son, timmersportaren Ferry. De fick samtidigt sällskap av tv-profilen Kristin Kaspersen och hennes son, modellen och tidigare ”Let’s dance”-vinnaren Filip Lamprecht.

Artikeln fortsätter under bilden.

Premiären av ”Renées brygga” 2024: Renée Nyberg, Gunde Svan, Ferry Svan, Kristin Kaspersen och Filip Lamprecht. Foto: TV4

Dessutom gjorde även Renées son, Tom Zachrisson, överraskande entré framför kamerorna.

Sonen arbetar nämligen med programmet bakom kulisserna och står vanligtvis inte framför kamerorna, men det blev det ändring på denna kväll när föräldraskap dessutom stod i centrum för flera av diskussionerna. Tom hyllade Renée och lät bland annat tittarna veta att han har ”världens bästa” mamma.

Och Tom är inte ensam om att hylla Nyberg. Efteråt har hundratals tittare hört av sig till Nöjeslivet via vår Facebook-sida med uteslutande beröm till programstarten.

– Renée har en fantastisk förmåga att på ett naturligt sätt fråga ut sina ”gäster”, bra sammansättning av gäster ikväll, skriver en av våra läsare i en kommentar på Nöjeslivets Facebook-sida.

Tittarnas hyllningar till Renée Nyberg

De flesta tittarna verkar rörande överens – programmet håller fortfarande stilen efter alla dessa år i rutan (”Renées brygga” har visats sen 2015).

– Den var bra, Renée kan ta alla på ett så bra och fint sätt, ett bra program tycker iallafall jag, skriver en annan tittare i en kommentar.

– Underbart program. Renée är så bra, skriver en tredje.

– Kan inte bli annat än bra med Renée som programledare. Hon besitter en förmåga som inte alla programledare har; alltid engagerad i gästen och lyssnar in och får gästerna att ”öppna sig”, ställer intressanta frågor. Därför är hon värd Kristallen som den bästa kvinnliga programledaren, skriver ytterligare en nöjd tittare.

Irma Lehtosalo gästar bryggan

Nu är det många som ser fram emot nästa veckas avsnitt, då Nyberg gästas av bland andra Marko ”Markoolio” Lehtosalos mamma, tv-profilen Irma Lehtosalo.

– Det är bland det bästa att se på tv!! Suveränt bra programledare, skriver en tittare.

– Kunde inte bli bättre. Längtar efter till nästa tisdag, skriver ytterligare en tittare.

Vad tycker du om säsongsstarten av ”Renées brygga”? Skriv gärna en kommentar.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev