Sandra Cucarano i Robinson 2022: Ålder, pojkvän, jobb och matförgiftning

Robinson är tillbaka som vi minns det – fyllt med drama, matbrist, påfrestande miljö och benhårda tävlingar. För att inte glömma färgstarka personligheter. En av de som snabbt utmärkte sig i årets säsong är Sandra Cucarano, 25, som tog sig in i lag Nord på ett sätt som stack många i ögonen. 

Men vem är egentligen denna “trouble.se”?, som hennes lagkamrat Per Lange kallade henne. Här är allt vi vet om Sandra Cucarano från Robinson. 

Vem är Sandra Cucarano?

Sandra Cucarano är 25 år gammal. Hon är född 1996 och fyller 26 år i december i år. Sandra bor i Stockholm där hon jobbar som försäljningschef. 

Sandra Robinson 2022

Sandra Cucarano kom in i Robinson några dagar efter att tävlingen dragit igång och båda lagen hade byggt sina läger. 

Sandra var tillsammans med Peter Szabo, 31, Jabril Smith, 25 och Christina Nordback, 34, ”underdogs” som fick sälja in sig själva till de andra lagmedlemmarna via en “speed date”.

Alla fyra hade en minut på sig att övertyga medlemmar i lag Syd och lag Nord om varför de borde handplocka denne till deras lag. 

LÄS MER: Här är alla deltagare i Robinson 2022

Sandra Cucarano
Foto: TV4

lag Nord var i desperat behov av någon som kunde göra upp eld utan verktyg frågade de alla nya om de hade den kunskapen, varpå Sandra svarade “Ja, det kan jag”.

Sandra blev vald av båda lagen på grund av den vildmarkserfarenhet hon sa sig ha. Sandra fick därför välja lag och valde lag Nord. 

Sandra Cucaranos eldkunskaper

När Sandra, som gått i scouterna, senare sattes på prov lyckades hon inte göra upp en eld. Varpå hon sa till kamerorna att hon gjort eld tillsammans med en scoutledare som liten. 

När de andra medlemmarna av lag Nord började tvivla på hennes kunskaper blev det hon som låg risigt till inför lagets första öråd. 

Sandra fick flest röster i örådet, men som en överraskande twist fick hon chans att ta revansch med lag Syd, vilket hon valde att göra. 

Dagen efter vann Sandra sin första lagtävling tillsammans med lag Syd. 

“Det smakar seger, det smakar revansch, och det smakar massa mat”, sa Sandra till sitt forna lag efter vinsten. 

Pakterna i Robinson

Sandra Cucarano i Robinson.
Foto: TV4

I lag Syd paktade Sandra snabbt ihop sig med de andra nykomlingarna Jabril och Christina, samt originalmedlemmen Per Grape. De fyra kom överens om att hålla varandra om ryggen och spela mot de övriga lagmedlemmarna Isabella, Hanna och Filip

Matförgiftning i Robinson

I tionde avsnittet av Robinson har hela lag Syd drabbats av matförgiftning och tillbringat natten med att kräkas i omgångar.

Två av medlemmarna blev så svaga att de fick föras till sjukhus för att ta prover, de visade sig senare ha covid-19.

Vad som var orsaken bakom den dramatiska matförgiftningen förklarade Sandra senare på sin Instagram. 

“Allt var egentligen Scout Cucaranos fel.

Min specialitet var att samla sjöborrar och nästintill tvinga mina lagkamrater att äta dessa små vidriga varelser, vi åt ur kokosnötter som vi gjort skålar av. Dessa skålar absorberar i sin tur bakterierna från sjöborrarna och över tid blev det salmonella i de. När vi sedan fick bönorna så åt vi dessa ut skålarna och fick på så sätt i oss salmonella!”, skrev Sandra på sin Instagram efter att avsnittet sänts. 

https://www.instagram.com/p/CbzWGkVM9b2/

Robinson romanser

Är Sandra Cucarano singel? 

Genom åren har det varit flera Robinson-deltagare som haft ett gott öga till varandra, och i år är inget undantag, enligt Sandra.

I en intervju med Hänt berättar hon att det fanns kemi och romanser på Robinson-ön, men hon är tveksam till om tittarna kommer att få se det. 

– Nja, jag vet inte om det kommer synas på tv. Men det är absolut lite romanser mellan folk i programmet, säger hon till Hänt

Sandra själv har pojkvän, vilken hon ofta visar upp på sin Instagram.

https://www.instagram.com/p/CX_sGEUsO8Q/

Robinson-Sandra om sin hjärntumör

I det senaste avsnittet av Robinson avslöjade Sandra Cucarano den verkliga anledningen till varför hon sökte till Robinson.

Med gråten i halsen berättar hon att en hjärntumör drev henne att anta utmaningen och vara med om upplevelsen innan hon ska opereras. Enligt Sandra visste man inte under inspelningstiden om tumören vad god- eller elakartad.

Sandra åkte till Robinson med hjärntumör

I en intervju med Aftonbladet berättar hon om det tittarna inte fick höra, om hur hon fick beskedet som vände upp och ner på hennes värld. Hon menar att allt började med huvudvärk och sedan fick hon svar via vård-appen 117.

– Så plötsligt en torsdag ringer telefonen och då är det en kontaktsjuksköterska som vill bekräfta tiden jag har på måndag. Jag frågar vad det handlar om och hon svarar ”din hjärnoperation”. 

”Bara att lägga mig under kniven”

Nu har det gått flera månader sedan Robinson spelades in, men Sandra har ännu inte opererats.

– Det smartaste av mig är ju bara att lägga mig under kniven och få det överstökat. Men jag tror att det blev fel från början när jag inte fick informationen i rätt led och allt blev en chock. Så nu är jag bara anti allting. Men nu börjar det dra ihop sig och jag måste ta det här steget och bara göra det, säger Sandra Cucarano till Aftonbladet.

Robinson höst 2022

Sandra Cucarano tillbaka i Robinson?

Sandra Cucarano fick som flera andra i sitt lag motvilligt lämna Robinson-ön på grund av sjukdom. Sandra återvände aldrig under säsongen, men nu står det klart att hon gör come back i höst. Robinson hösten 2022 har premiär 9 oktober, och i TV4:s trailer kan man tydligt se att Sandra Cucarano är tillbaka.

LÄS MER: ”Robinson”-profilens stora kärlekslycka – ärliga orden om succén efter tv-programmet: ”Helt fantastiskt”