Tova-Sophias stora ilska – efter tittarnas stöd till William: ”Undrar bara hur folk tänker”

Tittarna var allt annat än nöjd när det stod klart att William Seth Wenzel blev den som skulle lämna ”Robinson”.

Men en som ställer sig kritisk till varför tittarna har reagerat så kraftigt är Tova-Sophia Aronsson.

Hon tycker att det finns en stor dubbelmoral mot de som har följt programmet.

– Undrar bara varför det var karma när jag hamnade i gränslandet, folk tyckte jag förtjänade det efter örådet med Alex & Wrenkler, säger hon till Hänt.

Det var riktigt starka reaktioner från tittarna när örådet i ”Robinson”, inte alls blev som de hade tänkt sig.

William Seth Wenzel har länge varit en storfavorit i programmet och till tittarnas förvåning tvingades han lämna.

Detta gjorde att flera var starkt kritiska till hans plötsliga avsked och att det kanske rörde sig om ett uppriggat val av produktionen att ta bort honom.

William Seth Wenzel
William Seth Wenzel Foto: TV4

”Jag tycker det är tummen ner för Tv4 som riggade för en utröstning av William. Sjukt dåligt. Han var en värdig vinnare och borde fått gå vidare till final”, skrev en person på programmets Instagram.

”TV4 vill ha spänning och väljer därför att kasta ut William som är överlägsen alla. Samtidigt tråkigt för den som vinner att veta att man vinner enbart på grund av produktionen och inte egen insats”, skrev en annan.

”Produktionen ändrar regler så att den mest värdiga vinnaren röstas ut.” lyder bara några av kommentarerna på ”Robinsons” Instagram.

LÄS MER: TV4:s ödesbesked om ”Robinson” – kanalens nya besked om framtiden för programmet efter alla år

Tova-Sophias kritik mot tittarna

Men en som inte ställer sig bland de kritiska tittarrösterna är Tova-Sophia Aronsson som själv är med i programmet.

Till Hänt berättar hon att hon tycker att tittarna har en viss dubbelmoral när det kommer till deras känslor kring Williams utröstning.

”Undrar bara varför det var karma när jag hamnade i gränslandet, folk tyckte jag förtjänade det efter örådet med Alex & Wrenkler. Men när William åker ut i ett örråd då är det orättvist? Han har väl röstat ut folk i öråd också …. varför är det karma när jag åkte ut på sättet som jag gjorde (menar ej fusket) utan när jag hamna i gränslandet … men det är synd om William? Jag är inte ute efter några sympatier … undrar bara hur folk tänker, om de ens tänker”, säger hon till Hänt och fortsätter:

”De skriver att det var dåligt av produktionen att styra spelet så …. men va gjorde de inte då när de tar in 4 nya efter halva tiden … splittrar de forna lagen … & dessutom låter två av de nya välja nya lagen … & en av oss gamla hamnar i gränslandet … det är väl att styra spelet om nåt?”

Tova-Sophia Aronsson.
Foto: TV4

Hon förstår inte argumentet att resultatet skulle vara orättvist.

”I Robinson kan allt hända, är bara förundrad över vilken dubbelmoral folk har beroende på vilken spelare eller deltagare det handlar om. Man får ha sina favoriter men trycker man på knappar som orättvisor så borde man tycka det ska vara lika för alla”.

Vad tycker ni om detta? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida.