Foto: TV4

Roger Flink vill inte träffa Robinson-deltagarna

Höstens ”Robinson”-gäng hade nyligen en återträff på en restaurang i Stockholm. En person som saknades bland deltagarna var Roger Flink, som fick en omtalad start i programmet.

Nu berättar Ramia Salgo vad anledningen kan bero på i en intervju med Hänt.

– Det var nog inte så att han inte ville ha med oss att göra, säger hon till tidningen.

Lyssna på Rickard Olssons nya succépodd här:

Höstens säsong av ”Robinson” har nyligen börjat. Men programmet spelades in för ett tag sedan och deltagarna kunde därför ha en återförening i Stockholm under helgen.

De träffades för mingel och en middag på hotellbaren till Scandic Haymarket, på Hötorget i centrala Stockholm. Och enligt Ramia Salgo var var det nästan hela gänget som kom till eventet.

– I princip alla kom. Det är lättare att lista vilka som inte kom. Det är Roger, Thomas kunde inte, Tommy är i Cypern, Amanda B är i Australien, Ali kunde inte, säger hon till Hänt.

Hon är inte säker på varför Roger Flink inte dök upp, men Ramia berättar vad hon tror är anledningen.

– Roger oklart, det var nog inte så att han inte ville ha med oss att göra. Men jag tror att han skäms över det han gjorde, säger hon till tidningen.

Det Ramia syftar på är Rogers svåra start i ”Robinson”. Han började med att orsaka sitt lag en förlust redan i första tävlingen, där hans svagare insats kostade dem en plats i tävlingen.

När Roger fick chansen till revansch i en förhandling, valde han istället att ta en immunitet för egen del – ett val som samtidigt innebar en nackdel för laget. I den sista och avgörande tävlingen valde han dessutom att sabotera för laget genom att gömma en bit av det avslutande pusslet.

Hans lag skickades till ”Gränslandet”, medan Roger fick stanna kvar i Robinson tack vare den förhandlade immuniteten. Men hans tid blev ändå kortvarig, då han kort därefter tvingades lämna tävlingen på grund av en axelskada.

LÄS MER:

 

Läs mer om...