Rumpchock: Här håller det på att gå åt skogen för Jenny Strömstedt

Jenny Strömstedt är en av våra mest folkkära och respekterade programledare i tv. År ut och år in leder hon TV4:s flaggskepp ”Nyhetsmorgon” och guidar tittarna genom intressanta intervjuer men också en hel del roliga situationer. Men hon kan också rädda direktsändningen om det händer något oväntat, som exempelvis den gången kollegan Steffo Törnqvist råkade elda upp ett papper – då var Jenny snabbt framme och släckte!

Det som är härligt med Jenny är att hon också kan bjuda på sig själv. Som i veckan när hon i ”Nyhetsmorgon” berättade om en klädmiss som höll på att stå henne dyrt… Hon har också lagt upp en bild på Instagram som i dagsläget har tiotusentals gilla-markeringar.

Det höll nämligen på att gå riktigt åt skogen.

Wikimedia

Det visade sig att Jenny gjort en riktig klädmiss – och höll på att visa rumpan på köpet. Så här berättar hon om det på Instagram:

”Köpte tre nya par tjocka strumpbyxor på en stor klädkedja. Gick till jobbet. Fick plötsligt en bestämd känsla av att vara fem år gammal igen. Ni minns grenen som sakta hasade längre och längre ner mot knäna. Hann precis fram till mötet innan hela bakdelen var blottad. Ska nu vidare. Hoppla!”, skriver programledaren på Instagram.

– Jag blev lite konfunderad. Du gjorde ett Instagram-inlägg i går. Du hade köpt…, säger Steffo Törnquist.

Sen blir han avbruten av Jenny:

Youtube

– Du blev inte konfunderad, jag blev konfunderad. För jag hade nämligen köpt strumpbyxor på en stor kedja. Tre stycken. Ingen av dem lyckades hålla uppe utan det blev så kallade kalasbyxa-syndromet som vi alla känner igen från femårsåldern, säger Jenny Strömstedt i ”Nyhetsmorgon”.

Hon har fått flera reaktioner efteråt.

– Jag har fått hur många likes som helst på det här och är snart uppe i tusen kommentarer. Alla känner igen sig. Men det intressanta är att hälften av alla kvinnor också säger att lösningen är att dra på sig en stortrosa utanpå strumpbyxan för att hålla det uppe. Jag har ändå levt ett antal år och jag har aldrig förstått att det är det som är lösningen. Och är inte det också något slags nederlag för tillverkarna av strumpbyxor att alla damer går runt med en extrabyxa, säger Jenny Strömstedt och fortsätter:

– Jag är i chock och jag tackar för att vi har delat de här erfarenheterna med varandra. Det kanske kan bli någon slags revolution även i strumpbyxebranschen.

Här kan man se underbara Jenny och Steffo prata om det:

Gilla och dela vidare om du också tycker Jenny Strömstedt är en underbar programledare!