Foto: TV4

Så är Lotta Engberg bakom kulisserna – kollegans ärliga ord: ”Galenskap”

Lotta Engberg har varit ett välkänt ansikte i tv-rutan i många år, men få har haft möjligheten att arbeta tätt inpå artisten och programledaren.

I den senaste säsongen av ”Bäst i test” är Eric Stern en av dem som fått chansen att uppleva Lotta på nära håll – nu avslöjar han hur hon verkligen är bakom kulisserna.

– En fullständig gränslöshet, säger Eric i ”Hellenius hörna special”.

Fredagsfavoriten ”Bäst i test” är tillbaka med en ny säsong. Programmet som numera visas på TV4, ställer en fast panel med kändisar mot varandra i en rad märkliga och galna tester.

I vanlig ordning är det Babben Larsson och David Hellenius som leder tittare och de tävlande genom alla utmaningar.

Årets panel består av inga mindre än Torbjörn Averås Skorup, Nour El Refai, Marie Agerhäll, Lotta Engberg och Eric Stern.

Eric Sterns ärliga ord om Lotta Engberg

I ett program som ”Bäst i test” krävs det att de tävlande är kreativa, nytänkande och löser utmaningar som oftast är på tid. Det kan därför plocka fram nya sidor hos en del kändisar som medverkar.

Och Lotta Engberg är en av dem, det menar Eric Stern som har fått se ”Bingolotto”-programledaren på nära håll under årets säsong. Det avslöjade han när de båda besökte ”Hellenius hörna special”.

Men första hade Lotta en del att säga om hur Eric själv betedde sig i programmet.

– Jag kan säga så här att Eric han är så mjuk och go, men ju fler tester man såg med honom så kröp det fram någon sådan här konstig människa som överhuvudtaget inte finns. Man ville inte gå in i din hjärna och veta hur du tänkte och hur du agerade, säger Lotta i ”Hellenius hörna special”, enligt Hänt.

Då flyttas fokus från Eric till Lotta – och det visar sig att även hon har en galen sida som kommer fram i programmet. 

– Lotta är supercharmig och helt fantastisk, men ju mer det gick så fanns det en galenskap under den här charmen. En fullständig gränslöshet. 

– Bakom Bingolotten så att säga, flikar David Hellenius in.

– Ja. Så vad finns där? Vill man veta, ja det kanske man vill, men det är inte gratis! Det kostar på kropp och själ, säger Eric och studion brister ut i skratt.

Gud, det kunde man inte tro om Lotta… eller?

Ni är så himla bra i ”Bäst i test”, Eric och Lotta!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev