Så är Lotta Engbergs relation till Stefan Odelberg – nu berättar han: ”Otroligt busig”

Stefan Odelberg, 45, och Lotta Engberg, 57, blir nya parhästar.

Tillsammans ska duon leda ”Bingolotto” i TV4 framöver.

Nu berättar komikern om sitt förflutna – tillsammans med Engberg.

– Hon är otroligt busig, säger han till Hänt.

Det var på söndagen som ”Bingolotto” gick i mål för säsongen. Programmet som drog igång redan 1989 under Leif ”Loket” Olssons ledning har visats i TV4 på söndagskvällarna under våren – och föregåtts av dramatik bakom kulisserna.

Tv-profilen Rickard Olsson tvingades kasta in handduken efter läkares inrådan, och in kom den nygamla programledaren Lotta Engberg.

Och gjorde succé.

Lotta Engberg
MALMÖ 20190508 Lotta Engberg fotograferad på Nöjesteatern i Malmö inför uppsättningen av Grease. Foto: Johan Nilsson / TT

I helgen avslöjades det att Engberg nu kommer att fortsätta i rollen som programledare även nästa säsong – och den här gången i sällskap med magikern Stefan Odelberg, 45.

Han har gästat programmet många gånger tidigare, och även gjort tillfälligt inhopp som programledare.

GÖTEBORG 2014-06-17 Komikern Stefan Odelberg fotograferad inför sin 40-årsdag i juni Foto: Björn Larsson Rosvall / TT

Stefan Odelberg tar över Bingolotto med Lotta Engberg

Nu blir han alltså en permanent profil i tävlingsprogrammet tillsammans med Engberg. Och Stefan verkar väldigt exalterad inför att få jobba tillsammans med ”Fyra bugg och en Coca cola”-sångerskan som haft programmet i omgångarna 2008–2011, 2017-2018 samt 2020.

– Det känns jättekul verkligen, vi passar så bra ihop. Hon är precis lika opretentiös som jag, gillar att jobba mycket och i ett team, säger Stefan Odelberg till Hänt.

Stefan berättar också att han har ett förflutet tillsammans med Lotta – som de flesta av tv-tittarna kanske inte kände till.

– Lotta och jag jobbade ihop under en Diggiloo-turné 2003. Sen har vi setts på olika tillställningar genom åren. Hon är otroligt busig och det är jag med, säger han.

Bingolotto
Foto: TV4

Vad har du att säga om Bingolottos nya val av programledare? Skriv gärna en kommentar och dela vidare!