Foto: TV4

Så får Karl Fredrik kärleken att blomstra – knepet utanför tv-rutan med sambon Petter

Blomsterglädje på utsidan – blomstrande kärlek på insidan.
Karl Fredrik Gustafsson har särskilda knep i relationen med sambon Petter Kjellén utanför tv-rutan.
– Nu tänker jag att det härligare än någonsin, säger han till Nöjeslivet.

Karl Fredrik Gustafsson bjuder tv-tittarna på blomsterglädje och massor av trädgårdstips varje gång han dyker upp i TV4.

Foto: TV4

SVT:s ”Trädgårdstider” rullar samtidigt i konkurrerande kanalen, vilket har fått flera tittare att reagera starkt i sociala medier.

I serien kring Karl Fredriks blomstershow har vi fått se hans arbete på gården i Eklaholm.

Och där lever han också tillsammans med sin stora kärlek, fästmannen Petter.

– Det tycker jag väl att det känns som i och med att våren är här och solen med ljuset. Det blir längre dagar, vi blir gladare, piggare, säger Karl Fredrik Gustafsson till Nöjeslivet.

Och fortsätter:

Foto: TV4

– Sen har både jag och Petter börjat träna tillsammans med vår personlige tränare Åsa, hon är fantastisk. Vi kör fem, sex dagar i veckan nu, vi ska svarva kroppar här tänkte vi, hehe.

LÄS MER: Karl Fredrik om dramat bakom kulisserna – som tittarna inte fick se i tv-rutan

Karl Fredriks kärlekslycka med Petter: ”Härligare än någonsin”

Han berättar att de båda har flera olika projekt tillsammans – och att detta gör att kärleken spirar. Paret träffades för ett par år sedan via nätet och har sedan dess varit tillsammans.

– Vi jobbar på bra, och har projekt ihop som vi båda tycker är kul. Nu håller vi på med en varmbädd ihop. Det är en bänk som man inte sover i, utan där ska det odlas växter. Man varvar hästgödsel med halm och sen börjar en slags nedbrytningsprocess. Det börjar ”brinna” i hästgösslet vi fått från en ridskola här i närheten. Det blandat med halm varvar man som med en lasagne. Sen vattnar man på med varmt vatten och då uppstår en kemisk process. Uppemot 50 grader kan det bli, sedan kan man så vårprimörer där, säger Karl Fredrik.

Foto: TV4

Dessa gemensamma intressen pekar Karl Fredrik ut som en viktig nyckelkomponent i förhållandet, särskilt i dessa coronatider.

– Såna saker gör vi ihop. Nu kanske inte alla har den förmånen, en nackdel i dessa tider är kanske att man går och träter på varandra. Då kanske man behöver göra något annat men för vår del har vi blivit ännu mer sammansvetsade under den här perioden med små projekt ihop. Nu tänker jag att det härligare än någonsin.

Vad tycker du om programmet ”Karl Fredrik på Österlen”? Skriv gärna en kommentar på vår Facebook-sida!