Så förändras SVT:s ”Bäst i test” – tittarnas starka reaktioner efter nya tillskottet: ”Det här är…”

SVT:s succéprogram laddar inför en ny säsong.

Samtidigt presenterar programmet de nya deltagarna.

”Hurra!! Vilket år det kommer bli”, kommenterade en tittare på programmets Instagram.

SVT:s succéprogram ”Bäst i test” laddar inför programmets sjätte säsong. Som vanligt är det radarparet Babben Larsson, 64, och David Sundin, 45, som kommer att leda tittarna genom det folkkära tv-programmet på bästa sändningstid.

Under sina fem säsonger i tv-rutan har programmet verkligen fallit tittarna i smaken. Programmet har inspirerats av den brittiska motsvarigheten ”Taskmaster” men med facit på hand kan man lugnt säga att svenskarna verkar lika tokiga i programmet som britterna. Vilket även märks på galorna!

2019 prisades nämligen ”Bäst i test” på Kristallengalan för ”Årets program” och året därpå var det återigen dags att fylla på prisskåpet när programmet kammade hem titeln ”Årets underhållningsprogram”.

Bäst i test
Foto: SVT

Succéprogrammet

Varje säsong har Babben och David besök av ett flertal gäster. Dels har de en fast panel som är med under hela säsongens gång, men sedan gästas även programmet av en ny kändis per avsnitt.

Panelen består utav fyra personer från den svenska kändiseliten och varje säsong  byts panelen ut. Bland tidigare panelmedlemmar hittar vi namn som Claes Malmberg, Johanna Nordström och Morgan Alling.

Nu pågår förberedelserna inför den sjätte säsongen av ”Bäst i test” och sakta men säkert börjar programmet att avslöja vilka som kommer att medverka i det påhittiga tävlingsprogrammet.

Nya deltagarna

Först ut att avslöjas, av de nya medlemmarna i panelen, var den hyperaktuella Anis Don Demina, 28. De senaste åren har Anis tagit Sverige med storm genom medverkanden i allt ifrån, ”Melodifestivalen” till ”Let’s dance”. Vilket även Aftonbladet skrivit om.

När han nu även presenterades som en del av ”Bäst i test” så var det till flera av tittarnas stora förtjusning.

”Det är ju helt underbara nyheter! Önskade att han skulle hamna i den fasta panelen!”, kommenterade en tittare på Instagram.

Kort därpå visade det sig även att Anis får celebert sällskap i panelen av programledaren Sofia Dalén, 31, och sångerskan samt skådespelerskan – Sussie Eriksson, 58.

”HON SA JA! SUSSIE ERIKSSON ÄR MED I DEN FASTA PANELEN I SÄSONG 6 AV BÄST I TEST!”, meddelade programmet på Instagram.

Tittarnas reaktioner

Av tidigare säsonger att döma väntas panelen få minst ytterligare ett tillskott, något som programmet lär komma att avslöja när som helst.

Men tittarna verkar i vilket fall väldigt nöjda med årets första tre paneldeltagare.

”Hurra!! Vilket år det kommer bli”, kommenterade en tittare på Instagram.

”Det här är den mest genialiska och roligaste underhållningen som nånsin har skapats i svensk tv-historia”, skrev en annan.

Programmet kommer att sändas under 2022. Exakt när, är ännu oklart.

Hurra, det närmar sig! Vad tycker ni om årets nya deltagare? Lämna gärna en kommentar på Facebook om ni också älskar ”Bäst i test”!