Foto: Youtube, Instagram

Så ser första ”Bonde söker fru”-bebisen ut idag – 14 år senare

Andreas Vestesson fann kärleken i Jessica Ax under ”Bonde söker fru” år 2006. Fyra år senare fick de sitt första gemensamma barn – dottern Emilia, som blev det allra första barnet fött av föräldrar som träffats i programmet.

– Hade det inte varit för det hade jag ju inte funnits, säger Emilia till NT.

Varje år får vi följa ensamma bönder i jakten på kärleken i TV4:s långkörare ”Bonde söker fru”. Med hjälp av programledaren Linda Lindorff är förhoppningen att hitta en brevskrivare som de kan flytta in hos dem på gården.

För 14 år sedan var en av de bönderna 28-årige Andreas Vestesson från Norrköping. Tidigt fattade han tycke för brevskrivaren Jessica Ax och det blev även hon som vann bondens hjärta i slutvalet.

Några år senare gifte de sig och fick barn ihop – dottern Emilia, som blev det allra första barnet från ett par ur ”Bonde söker fru”-serien.

Så ser Anderas Vestessons dotter ut idag

Emilia Vestesson är idag 14 år gammal och går i nionde klass. Hon bor på gården i Vikbolandet med sina föräldrar och två yngre bröder, tvillingarna Erik och Algot. På fritiden gillar Emilia att umgås med vänner och hänga i stallet.

Hennes vänner brukar vilja titta på klipp från när föräldrarna var med i programmet på Youtube, men Emilia tycker inte att det är lika roligt.

– De brukar tycka det är lite häftigt, men jag tycker väl det är lite pinsamt. Det är en konstig situation och lite skämmigt att se sina föräldrar på tv, säger Emilia i en intervju med NT.

Även om ”Bonde söker fru” inte präglar hennes vardag, är hon tacksam till programmet som förde samman hennes föräldrar.

– Det är väl inte något som är med mig i vardagen, men hade det inte varit för det hade jag ju inte funnits. Hade de inte gjort det just det året hade inte jag suttit här, och när man tänker på det blir det väldigt fint.

Familjen har en tradition om att titta på ”Bonde söker fru” ihop. Men livet som bonde är inget som intresserar Emilia; hon har andra framtidsplaner.

– Jag har tänkt lite på att bli lärare eller kanske något inom ekonomi, säger hon till tidningen.

Gud, tiden går verkligen fort!

LÄS MER:
* Pär-Ola Nyströms liv idag – 12 år efter ”Bonde söker fru”
* Go’kväll-profilen Heléne Hagman om sin medverkan i Bonde söker fru