Samirs syrliga pik – efter intrigerna i Farmen: ”Hon blev fett jobbig”

Stämningen blir allt mer tryckt i ”Farmen VIP”. Förra veckan gav sig Ola-Conny Wallgren in i ett ordkrig efter att ha åkt ur – och när det under måndagen var artisten Samir Badrans tur att lämna programmet, tyckte han i själva verket att det var ganska skönt.

– Det kändes som att jag var barnet i familjen och fick göra allt skitjobb, säger Samir Badran till Aftonbladet.

När favoriten Ola-Conny Wallgren försvann från Farmen VIP i förra veckan rasade han mot Yvonne Ryding. Detta efter att ha utsetts till förstekämpe – och sedan förlorat mot Samir Badran.

– En giftorm kan vara väldigt lugn och sansad och se väldigt trygg ut, men rätt som det är kan den hugga när man minst anar. Men det trodde jag aldrig att Yvonne skulle göra, sade han då till Aftonbladet.

Under måndagen var det Samir Badrans tur att lämna programmet, efter ett kunskapstest mot Felicia Bergström. Samir blev den fjärde deltagaren att lämna tävlingen – och precis som Ola-Conny vittnar han om intriger och spel i gruppen. Själv tycker artisten därför att det var ganska skönt att åka ur.

– Jag kände mig typ klar i ”Farmen”. Jag kände inte riktigt för att vinna. Jag hade gjort det här nu, testat på allting, men det började bli mycket spel i gruppen mot slutet. Det blev mer aggressivt. Folk ville vara kvar, kopplade in känslor. Fuck it, tänkte jag, säger Samir Badran till Aftonbladet.

Rangordning på gården

När gruppen blev mer tävlingsinriktad kände Samir av en viss rangordning på gården.

I egenskap av en av de yngsta deltagarna menar 27-åringen att han blev extra utsatt – och fick slita hårdare än de andra. Han riktar särskild kritik mot deltagaren Sigrid Bergåkra, som lastade på honom mer jobb.

– Sigrid blev fett jobbig mot mig i slutet, hon ville att jag skulle göra allting. Jag tyckte det var jobbigt och då blev det inte lika roligt längre, säger han till Aftonbladet.

Samtidigt konstaterar Samir att han hade väldigt roligt och att han inte ångrar sin medverkan.

Foto: TV4
Vad tycker du om Farmen VIP? Skriv gärna en kommentar!