Sanna Nielsens varma ord om Lasse Kronér – så är han egentligen bakom kulisserna i ”Doobidoo”

Foto: SVT

Folkligt, festligt, fullsatt!
Nu drar nya säsongen av ”Doobidoo” i gång – och i premiären gästas Lasse Kronér av folkkära artisten Sanna Nielsen som berättar allt om inspelningarna bakom kulisserna!
– Programmet är så lekfullt, säger hon till Nöjeslivet.

På fredagkvällen är det äntligen dags att ”doobidooa” igen.

Då öppnar programledaren Lasse Kronér portarna till en ny omgång av SVT:s klassiska underhållningsprogram som spelas in i Göteborg. ”Doobidoo” sänds för 19:e säsongen i följd – och i premiären får Kronér besök av fyra stjärnor.

I ena laget hittar vi SVT-profilen Malin Olsson (”Vem bor här?”, ”Sommarlov” med mera) och ståuppkomikern Måns Möller. De ställs mot folkkära artisten Sanna Nielsen och musikalstjärnan Denny Lekström som bildar lag.

Tar över efter Helen Sjöholm

De senare är båda högaktuella i musikalen ”Änglagård” som sätts upp på Oscarsteatern i Stockholm hela hösten, och där även bland andra Tommy Körberg har en ledande roll. Sanna har i musikalen tagit över rollen som Rut Flogfält efter Helen Sjöholm som gjorde samma roll under våren.

För Sanna Nielsen blev inspelningarna av ”Doobidoo” en fröjd – och det faktum att hon kommit tillbaka till programmet flera gånger vittnar om hur mycket hon uppskattar Kronérs tävlingsshow.

– Jag har spelat in Doobidoo några gånger tidigare men för min musikalkollega Denny Lekström var det första gången och vi hade verkligen så roligt! Man skrattar så mycket. Åt frågor och åt sig själv för man inte kan alla svar, säger Sanna Nielsen till Nöjeslivet.

Sanna Nielsens ord om Lasse Kronér bakom kulisserna

Hon passar också på att dela med sig av några väl valda ord om programledaren:

– Programmet är så lekfullt och Lasse Kronér får alla medverkande att slappna av och bara ha kul, säger Sanna Nielsen.

En given höjdpunkt som tittarna bör hålla ett extra öga på är då Sanna och Denny sjunger duett.

– Fick sjunga en härlig låt av Johnny Logan som duett med Denny och det var kul att möta min förra Doobidoo-partner Måns Möller tillsammans med Malin Olsson som också gick all in!

”Doobidoo”-premiären sänds fredag 23 augusti klockan 20.00 i SVT1 och SVT Play.

Vad tycker du om programmet? Skriv gärna en kommentar och dela artikeln vidare!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version