Sanningen bakom Farmen-Tim Mäklins beteende – så är han privat egentligen

Tim i Farmen

Foto: TV4

Tim Mäklin är en av årets deltagare i Farmen som tagit sig hela vägen till finalveckan.

Så ser hans liv ut utanför Farmen.

Årets säsong av Farmen har kantats på mängder av intriger och bråk – men också av många fina stunder där nya vänskapsband knutits.

Den efterlängtade finalveckan är nu här och spänningen är olidlig om vem som ska vinna.

Det återstår nu bara en handfull deltagare som tävlar om titeln som årets Farmen-vinnare samt en halv miljon kronor.

Tim Mäklin bakom kulisserna

En av de som tagit sig till finalveckan och som nu gör upp om förstaplatsen är Tim Mäklin, 31. Han har gjort sig känd i programmet för att vara snäll mot alla, men aningen lat när det kommer till arbete på gården.

– Han är alltid opartisk. Han blandar sig inte i tjafs och drama, han är alltid fair. Det är just därför jag tror att han kommer att komma långt. Jag hoppas att alla ser att han faktiskt är genomgod, har Farmen-deltagaren och vännen Desirée Nilsson sagt om Tim.

Tim kommer från Falun och arbetar som behandlingspedagog. Tidigt i säsongen så valde han att ingå en pakt med bland andra Fredrik Trygg, 35 och Andreas Larsson, 32. Och sedan dess så har de kommit väldigt bra överens och tycks vara vänner även efter inspelningen.

Men det är inte bara i Farmen som Tim har gjort sig känd. Flera, åtminstone från den yngre generationen, känner säkert igen Tim från TikTok där han går under namnet timpas888. Där har han närmare 60 000 följare i skrivande stund.

På sin TikTok-kanal bjuder han tittarna på inblickar i sin vardag och förstås mängder av klipp från Farmen.

Hejar du på Tim under finalveckan eller håller du på någon annan? Skriv gärna en kommentar på Facebook!

Exit mobile version