Foto: MAX

Sanningen om Pernilla Wahlgrens såriga relation med dottern Bianca Ingrosso – så är den egentligen: ”Fick bara skit”

Idag har Pernilla Wahlgren och dottern Bianca en oerhört fin relation – men riktigt så har det inte alltid varit.

I torsdagskvällens Wahlgrens värld så öppnar de båda upp sig om svårigheterna under barnens barndom.

I torsdagens Wahlgrens värld så får vi som vanligt följa med på Pernilla och resten av familjens hektiska liv och upptåg. Bland annat så går Pernilla och Bianca på en utredning för att se om de har ADHD.

Direkt när utredningens intervjuer var färdiga så möttes Pernilla och Bianca och talade ut. Och det blev ett ganska känslosamt samtal där de pratade om att relationen dem emellan inte alltid varit så bra.

– Jag bara känner så här: må vi aldrig hamna där vi var förut. Vi bara bråkade och tjafsade och det ältades, säger Pernilla i programmet.

Bianca tycker dock att Pernilla ser tillbaka på den tiden med alldeles för mycket negativitet.

– Det jag blir frustrerad över är ditt sätt att se på det. För du har ett väldigt negativt sätt att titta tillbaka på det, säger Bianca varpå Pernilla svarar:

– Jag tror att jag bara kände mig så otroligt icke-uppskattad. Jag tyckte att jag tog hela ansvaret för er barn, jag gjorde allt och fick bara skit, skit skit. Kändes det som.

Pernillas svåra tid som ensamstående mamma

Bianca analyserar Pernillas känslor för den tiden och konstaterar att hon inte hade det lätt.

– Jag tror att vi blev lite som en jobbig spegel för dig när vi var små. När du såg mig kunde du se ett misslyckat förhållande med ditt ex. När du såg Oliver så såg du vår pappa.

– Precis, och jag kände mig så himla ensam i allting. Ensam i uppfostran, ensam med ansvaret och att jag inte fick någon hjälp utan snarare tvärtom, säger Pernilla.

Skönt att saker och ting är enklare idag!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev