Foto: TV4

Seinabo Seys i tårar – efter Arja Saijonmaas fråga om pappan

Söndagens avsnitt av Så mycket bättre bjöd på både skratt, tårar och fantastiska tolkningar.

Här bröt Seinabo Sey ut i tårar – efter känslosamma filmen och Arja Saijonmaas fråga.

Lyssna på Rickard Olssons nya succépodd här:

Sedan premiären 2010 har Så mycket bättre blivit ett av Sveriges mest omtyckta tv-program. Under dessa 14 år har vi fått uppleva en unik musikalisk resa där några av landets mest folkkära artister tolkar varandras låtar och delar med sig av personliga berättelser. Programmet har utvecklats till en verklig tittarfavorit, där musik och livsöden knyts samman på ett sätt som berör både deltagarna och publiken.

Inspelningarna sker på Gotland, vilket har blivit en självklar plats för de intima möten och kreativa tolkningar som programmet bjuder på. I årets säsong möts en spännande blandning av artister från olika musikaliska genrer och generationer. Deltagarlistan inkluderar namn som Arja Saijonmaa, Dregen, Peo Thyrén, Kerstin Ljungström, Per Persson, Seinabo Sey, Andreas Lundstedt, Sophie Zelmani, Louise Lennartsson, Simon Superti och Alba August.

Under söndagens program så gästade fick vi bland höra Peo Thyrén berätta mer om bandet Noise. Seinabo Sey bjöd också på en storslagen gospeltolkning som fick hela gänget att smälla av.

Arjas känsliga fråga till Seinabo

Det bjöds på en hel del känslor i programmet. Seinabo Seys farbror skickade en fin videohälsning vilket rörde henne till tårar. Bland annat visades bilder på Seinabos pappa, som gick bort 2013.

Efteråt att filmen visats så frågade Arja Saijonmaa om pappan fortfarande var vid liv.

– Nej, det är därför jag sitter och bölar. Pappa är död, svarar Seinabo Sey.

Efter det så berättar Seinabo att hennes pappa dog i samband med att hon skulle släppa albumet Younger, vid samma tid var hon ute på en turné vilket var väldigt tufft för henne.

Tack för ett fint program!

LÄS MER:

 

Läs mer om...