Sexreglerna i Bachelorette – nu berättar TV4 vad som egentligen händer bakom kulisserna på inspelningarna

Sonja Livbom, Bachelorette

Foto: TV4

En ny säsong av Bachelorette är i full gång på TV4.

Den här gången är det Sonja Livbom som står i fokus och letar efter den stora kärleken.

Här är det som gäller bakom kulisserna när det kommer till alkohol och sex.

En ny Bachelorette har tagit mod till sig och gett sig in i jakten på sitt livs kärlek bland ett gäng intresserade män.

I TV4-programmet får killarna göra sitt bästa för att lära känna Sonja Livbom, som tillslut kommer lämna ut en sista ros till den hon gillar allra mest.

Foto: TV4

Redan efter bara några avsnitt har säsongen fått mycket uppmärksamhet och under torsdagen kommer fjärde avsnittet i ordningen.

”Gäller genom hela inspelningen”

I Bachelorette är det som de flesta tittare vet inte speciellt ovanligt med både romantiska och intima stunder, såväl som att dricka alkohol under dejterna.

Även inne i huset får killarna dricka om de känner för det.

Men det finns en regel om att deltagarna ska vara i nära kontakt med produktionen vad gäller detta för att säkerställa att alla mår bra.

– Svensk lag gäller genom hela inspelningen och de få övernattningar som kan ske vid slutet av säsongen sker alltid på deltagarnas villkor. Produktionen är hela tiden i nära kontakt med alla inblandade för att säkerställa att de mår bra, säger Bachelorettes exekutiva producent, Catrin Magnusson, till Nyheter24.

Reglerna för alkohol i Bachelorette

Mängden alkohol som får konsumeras är även begränsad och alla som medverkar måste skriva under de förhållningsregler som satts upp.

– Produktionen följer de riktlinjer och policys som gäller. Som deltagare behöver man förhålla sig till och skriva under produktionens förhållningsregler, till exempel att vi inte tolererar diskriminering, mobbning eller trakasserier, berättar hon för sajten och fortsätter: 

– Produktionen pratar regelbundet med deltagarna för att stämma av hur de har det under inspelningen. Det finns även regler och begränsningar för konsumtion av alkohol och även de behöver följas under en inspelning.

Vad tycker ni om säsongen så här långt? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version