Snabba Cash säsong 2: Rollista, skådespelare, gratis, avsnitt, streama

Redan innan första säsongen av Snabba Cash 2021 var slut började tittarna att gapa efter mer. Den 22 september 2022 var det premiär för säsong 2 på Netflix, och i den får vi lära känna några helt nya karaktärer. Här är rollistan över alla skådespelare i Snabba Cash säsong 2. 

Rollista Snabba Cash

Leya – Evin Ahmad

Huvudkaraktären Leya är villig att offra blod, svett och tårar för att nå framgångar med sitt eget grundade bolag. Leya spelas av Evin Ahmad, 32, som kommer från Akalla, Stockholm. 

På bilden ses Evin tillsammans med sin pojkvän Ardalan Esmaili, som även han är ett nyförvärv i Snabba Cash-serien.

Evin Ahmad från Snabba Cash.
Esmaili och Evin Ahmad anländer till Guldbaggegalan på Cirkus i Stockholm.
Foto: Claudio Bresciani/TT

LÄS MER: Allt du inte visste om Evin Ahmad från Snabba Cash

Skådespelare i Snabba Cash

Ravy i Snabba Cash

Ravy spelas av 32-årige Dada Fungula Bozela. Han fick sitt stora genombrott i och med rollen men har haft mindre roller i bland annat ”Torpederna” och ”Beck”. 

Nala i Snabba Cash

Den iskalla Nala som alltid syns sida vid sida om Osman heter egentligen Ayaan Ahmed. Ayan är 22 år gammal och bor i Tensta med sin mamma. Hon kom till Sverige från Somalia 2008. 

Tomas Storm – Olle Sarri

Den högljudda miljardären Tomas Storm spelas av Olle Sarri. En erfaren skådespelare som har många serier på sin meritlista. Olle Sarri är 50 år och känns ofta igen från “c/o Segemyhr”, filmen “Tillsammans” och “Heja Björn”. 

Olle Sarri, skådespelare.
Olle Sarri spelar ”Tomas Storm” i Snabba Cash. Foto: Jessica Gow/TT

Tim – Ali Alarik

Den vilsne tonåringen Tim spelas av 17-årige Ali Alarik, som gör sin skådespelardebut i serien. I Intervjuer har han berättat att han hoppas kunna fortsätta jobba som skådespelare efter gymnasiet. 

Marcus Werner – Peter Eggers

Peter Eggers är 42 år gammal och kan ses i flera filmer och tv-serier. Exempel på produktioner han medverkat i är filmen “Ondskan”, “Vår tid är nu”, och “Fartblinda”. 

Peter Eggers. Claudio Bresciani / TT
Peter Eggers. Foto: Claudio Bresciani / TT

Osman – Khalill Ghazal

Khalill är en skådespelare men också artist och låtskrivare som går under artistnamnet Anansi. Han har bland annat spelat på Way Out West och Roskildefestivalen. 

Vem är Adam Kais?

En av de nya karaktärerna för säsongen är Zaki, som släpps ur fängelset i början av serien. Zaki spelas av Adam Kais, som blev rekommenderad av Alexander Abdallah när nya roller skulle tillsättas enligt Moviezine.

Streama Snabba Cash

Snabba Cash säsong 1 och säsong 2 finns att streama på Netflix: Du måste ha ett konto och vara inloggad för att se alla avsnitt.

LÄS MER: Allt du vill veta om Oscar Töringe som spelar ”Magnus” i Tunna blå linjen