Snyggbonden Joacim Ricklings första ord om pappalivet – nu väljer han att berätta

För en vecka sen fick bondeparet Joacim Rickling och Caroline Kejbert sitt första barn.

Och Joacim Rickling njuter av livet som pappa.

– Det har verkligen gått upp för mig att vi är en liten familj nu, skriver han på Instagram.

Snyggbonden Joacim Rickling föll som en fura för Caroline Kejbert i ”Bonde söker fru” 2017.

Och kärleken höll. Paret flyttade ihop på Joacims gamla släktgård, och under hösten har tittarna fått följa dem i tv-serien ”Bondeparet”. Och så för en vecka sen föddes deras dotter Wilda.
–  Äntligen är prinsessan af Tuna gård hos oss, skrev Rickling på Instagram, dagen efter förlossningen.

Nu en vecka senare väljer Joacim Rickling även att dela med sig av sina känslor kring hur det är att vara pappa.

– Under de första dagarna med W så har vi enbart myst hemma på gården. Men i dag for vi in till Enköping i olika ärenden, mina tjejer och jag, skriver han på Instagram.
– Det har verkligen gått upp för mig att vi är en liten familj nu, fortsätter han, följt av en hjärtemoji.

Dagarna efter babylyckan berättade även Caroline Kejbert om förlossningen.

– Hon (reds. anm. Wilda) valde att komma till världen hela fem dagar innan BF, och det är vi så glada för. Allt har gått jättebra och kärleken till den här lilla krabaten är helt obeskrivlig, skrev Caroline då.

Tackar svenska folket

Grattishälsningarna har strömmat in under veckan. ”Bonde söker fru”-programledaren Linda Lindorff var en av de första att gratulera paret.

– Åhhhh nu har även den här bonden blivit pappa! Året kunde verkligen inte börjat bättre. Fina Joacim Rickling och hans Caroline möttes i Bonde söker fru för 1 1/2 år sedan och nu har de fått sitt första barn! En efterlängtad liten flicka! Det är ett litet mirakel varje gång ett barn kommer till världen – jag är så oerhört glad för deras skull. Vilken lycka Joacim! Tänk så bra det blev!, skrev Linda Lindorff på Instagram.

Nu väljer bondeparet att tacka alla som firat deras babylycka.

– Vi vill säga ”STORT TACK!” för alla fina gratulationer, lyckönskningar och uppvaktning som vi fått nu efter att vår lilla Wilda har gjort entré. Vi är så otroligt smickrade, tacksamma och glada. Massa kramar från oss!, skriver Caroline på sin Instagram.

 

 

Är du också övertygad om att Joacim och Caroline kommer bli fantastiska föräldrar? Kommentera gärna och skicka dina hälsningar till familjen på Facebook.