Sofia Wistam hoppar av tittarsuccén – därför drar hon sig ur Stugdrömmar: ”Var tvungen att…”

Till många tittares förtjusning så blir det en till säsong av det populära programmet Stugdrömmar.

Men i den kommande säsongen kommer inte Sofia Wistam att synas till…

Allt började 2011 då programmet Sofias änglar började sändas. Idén med programmet var att åka hem till folk som utsatts för olycka och trauma i livet, de fick då hjälp med att renovera sina hem för att de skulle få bättre förutsättningar att kunna läka.

Det var Sofia Wistam, Johnnie Krigström och Mattias Särnholm som tillsammans hjälptes åt att renovera och inreda hemmen.

Men 2020 så lades programmet ned för att sedan uppstå i en lite annorlunda skepnad tre år senare. 2023 hade nämligen Stugdrömmar premiär och där fick vi följa med när samma trio plus Gustav Ovland hjälpte folk att uppnå just sina stugdrömmar.

Programledare för Stugdrömmar i Kanal 5 är Mattias Särnholm, Gustav Ovland, Sofia Wistam och Johnnie Krigström. Foto: Fotograf Linus Hallsénius, Warner Bros. Discovery
Programledare för Stugdrömmar i Kanal 5 är Mattias Särnholm, Gustav Ovland, Sofia Wistam och Johnnie Krigström. Foto: Fotograf Linus Hallsénius, Warner Bros. Discovery

Och nyligen så avslöjade Johnnie Krigström för Hänt att en ny säsong av Stugdrömmar håller på att spelas in. Det är oklart när den nya säsongen kommer att sändas, men troligtvis kommer den på Kanal 5 och Discovery+ senare i höst.

Därför är inte Sofia Wistam med i nya säsongen

Nytt för säsong två är dock att Sofia Wistam inte kommer att vara med. Och anledningen till det råder det delade meningar om.

– Sofia kommer inte vara med på den här säsongen. Hon har ju gjort… Eller hon håller på med den här Naked Attraction. Hon håller på och spelar in en ny säsong med det. Så Sofia är inte med i år, men det är Gustav [Ovland, reds anm], jag och Mattias [Särnholm, reds anm] nu i början, och sedan kommer det att komma andra inredare också på vägen, säger Johnnie Krigström till Hänt.

Men när Sofia Wistam senare får frågan om varför hon inte är med i nya säsongen så tycks det bero på något annat än Naked Attraction.

– Jag vet inte… Jag har rätt tajt schema, jag gör ju morgonradio. Så det blev väl lite grann att jag var tvungen att välja. Så kanske man får säga, säger Sofia till Hänt och berättar även att hon fick frågan om att vara med men själv tackade nej.

Tråkigt att du inte fortsätter med Stugdrömmar Sofia! Men hoppas att vi får se mer av dig i andra projekt framöver.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev