Foto: TT

Sofia Wistams glädjebesked – återförenas med ”Sofias änglar”-profilerna i ny satsning: Äntligen

”Sofias änglar”-gänget återförenas.
Nu avslöjar Sofia Wistam nya framtidsplanerna.
– Äntligen kan jag berätta, skriver tv-programledaren.

Tv-profilen Sofia Wistam har under våren varit aktuell med nya programsatsningen ”Naked attracion Sverige” i Kanal 5.

Den kontroversiella dejtingsåpan går ut på att deltagarna klär av sig nakna i tv innan de bestämmer sig för vem de vill gå ut tillsammans med. Programmet har blivit väldigt omtalat och många tittare har frågat sig varför Wistam överhuvudtaget ville leda det.

Sofia Wistams svar efter kritiken mot ”Naked attraction Sverige”

Hon har själv valt att svara på det i sin egen podd.

– Primärt är det ett underhållningsprogram, det ska inte lösa några världsproblem. Det är inte ett jättedjupt program utan det är ett kroppsbejakande, lite edgy program eftersom man visar saker som man kanske inte sett tidigare på tv, sa hon i egna podcasten ”Wahlgren & Wistam”.

Sofia Wistam är programledare för Kanal 5-satsningen "Naked attraction Sverige". Foto: Kanal 5
Sofia Wistam är programledare för Kanal 5-satsningen ”Naked attraction Sverige”. Foto: Kanal 5

LÄS MER: Jenny Strömstedts bekännelse om nakensåpan – ärliga orden efter bilderna: ”Blev väldigt…”

Sofia Wistam berättade vidare att hon tycker att det är viktigt att visa upp alla typer av kroppar – precis så som vi människor kan se ut.

– Det som är målet med det här är att visa vanliga kroppar. Inte omopererade, fixade smalisar bara, utan det är alla former och kurvor, säger Sofia Wistam i podcasten och understryker att de flesta gillar programmet och kanske ser det som ett ”guilty pleasure”.

LÄS MER: Efter kritiken: Därför försvinner nakensåpan från tablån – kanalens besked om programmets framtid

”Sofias änglar”-gänget återförenas i ny tv-satsning – letar deltagare

Ett annat program som visats i Kanal 5 med Wistam i programledarrollen under åren är ”Sofias änglar”. Tv-serien blev omåttligt populär och vann bland annat Kristallen för årets livsstilsprogram. I programmet hjälper Wistam tillsammans med kollegorna Mattias Särnholm och Johnnie Krigström folk som varit med om olyckor eller andra traumatiska förändringar i livet. Deltagarna får då stöd i att bygga om deras hus för att ge dem bättre förutsättningar.

Första avsnittet visades år 2011, men på senare år har inga nya avsnitt spelats in.

Men nu står det i alla fall klart att Wistam kommer att återförenas med Särnholm och Krigström, som även varit med i programmet ”Roomservice”.

Det handlar nu om en helt ny programserie där trion kommer medverka – och nu letar produktionen efter deltagare i landet.

STOCKHOLM 20180814 Johnnie Krigström, Sofia Wistam och Mattias Särnholm inför "Sofias änglar" under Kanal 5:s höstpressdag i Stockholm 2018. Foto: Erik Simander / TT
STOCKHOLM 20180814 Johnnie Krigström, Sofia Wistam och Mattias Särnholm inför ”Sofias änglar” under Kanal 5:s höstpressdag i Stockholm 2018. Foto: Erik Simander / TT

– Så spännande! Äntligen kan jag berätta om mitt nya tv-projekt, som kommer att ta mig till dom mest magiska platserna i Sverige, skriver Sofia Wistam på Instagram.

Hon fortsätter:

– Med mig har jag bla mina vänner Mattias Särnholm och Johnnie Krigström. Har du en sommarpärla som du behöver hjälp att ge lite kärlek? Tveka inte att ansöka, skriver Wistam.

Programmet heter ”Stugdrömmar” och ska spelas in under hösten, berättar Wistam i klippet.

Visst ser vi fram emot att få återse denna trio i rutan? Skriv gärna en kommentar!