Sofia Wistams snusksåpa tillbaka i tablån – då är det premiär för Naked attraction: ”Känns så roligt”

Succéprogrammet ”Naked attraction” är tillbaka i sommar. Det blir den andra säsongen för nakensåpan som leds av Sofia Wistam.

Den nya säsongen är så bra, det blir mer kärlek, mer kemi och självklart, mer nakenhet”, skriver Wistam i ett pressmeddelande.

Det var onekligen ett skandalomsusat program när det kom till Sverige sommaren 2022. Men ”Naked attraction” blev genast en publiksuccé.

Programmet hade faktiskt den starkaste premiären på Kanal 5 och Discovery+ (som numera heter Max) någonsin.

naked attraction
“Naked attraction”. Foto: Max (tidigare Discovery+)

Därför kommer det säkerligen som ett stort glädjebesked för många att säsong 2 snart är här. Det började att spelas in i oktober i fjol och har premiär den 13 augusti.

Totalt är det sex avsnitt som kommer att visas.

”Engagerar och berör”

Vi är så glada och stolta över att publikfavoriten Naked attraction är tillbaka med fantastiska Sofia Wistam i spetsen. Det är så fint att än en gång få följa Sofia som med sin hjärtlighet och nyfikenhet tillsammans med de modiga deltagarna skapar en ny härlig säsong. Vi hoppas att tittarna ska tycka lika mycket om säsong två som vi gör, att programmet får fortsätta skapa engagemang och sprida budskapet om att alla kroppar är vackra och därmed bryter fördomar kring kroppsideal och normer”, säger Ulrika Bokstad, exekutiv producent på Warner Bros. Discovery, i ett pressmeddelande.

I programmet får vi se hur modiga deltagare söker kärleken utan att ha några kläder på sig. De hoppar över Tinder-scrollande, redigerade bilder och stela dejter. De kastar kläderna på golvet direkt och pekar ut den kropp de är mest sugna på.

Det känns så roligt att vara tillbaka med en ny säsong av “Naked attraction”. Programmet visar verkligen ofiltrerat hur olika alla är, vilket engagerar och berör. Den nya säsongen är så bra, det blir mer kärlek, mer kemi och självklart, mer nakenhet”, säger Sofia Wistam i pressmeddelandet.

Sofia Wistam i ”Naked attraction”. Foto: Discovery networks

Vad kul att ”Naked attraction” är tillbaka igen i sommar. Vi är många som har längtat.

Kul att Sofia Wistam är tillbaka i rutan också.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev