Foto: TV4

Sofia Geites miss i Nyhetsmorgon

Ibland går det inte riktigt som man tänkt sig på jobbet, då är det tur att man har härliga kollegor som man kan skratta med. Något Sofia Geite och Steffo Törnquist helt klart har.

Varje morgon vaknar hundratusentals svenskar och sätter sig framför tv:n för att titta på Nyhetsmorgon. Det har blivit en lika självklar rutin som morgonkaffet för många att få sin dos av både nyheter och underhållning, och kanske även ett tips eller två om dagens trender.

Programmet startade redan 1992 och därefter har mycket hunnit hända. Men TV4 har utan tvekan lyckats behålla sitt framgångsrika format och på så sätt tilltalar de en bred publik. I direktsändningarna blandas alltifrån matlagning till aktuella nyhetshändelser.

Programmet leds av ett sammansvetsat team av programledare som veckovis byter av varandra. Några av de som ofta syns i rutan är Steffo Törnquist, Jenny Strömstedt, Jenny Alversjö, Maria Forsblom, Soraya Lavasani, Anders Pihlblad, Rania Shemoun Olsson, Thomas Ritter, Martin Järborg och Sofia Geite.

Missen i Nyhetsmorgon

Steffo och Sofia har blivit ett av radarparen i rutan och de bjuder ofta på många skratt när de leder programmet tillsammans.

Under fredagsmorgonen delade Steffo med sig av en liten miss som inträffat i samband med programmet på sin Instagram.

”Gomorron, Sofia spillde kaffe på klänningen kl 05.45,” skriver han på sin Instagram. Som tur är verkar dock ingen skada vara skedd för han följer upp och skriver ”men det syns inte,” följt av en peace-emoji.

Sofia å sin sida menar dock att Steffo själv hade ett finger med i spelet och orsakade den lilla olyckan. ”Du är ju den skyldige. Man kan inte trycka på kaffeknappen och sen smyga därifrån innan allt har runnit igenom…,” skriver hon som svar på hans inlägg. ”Tralalalalaaaa,” kontar han då skämtsamt.

I kommentarsfältet är det många som berömmer programledarna och helt klart verkar uppskatta deras humoristiska sida.

”Haha! Härligt med lite småtjabb!! Sätter sprätt på livsandarna!”

”Ni är bäst”

”Fint att se er tillsammans i rutan igen”

Ni är bara för härliga!

LÄS MER