Sorayas första sändning efter mammaledigheten – här är hennes fina hälsning till tittarna

Få programledare är så folkkära som TV4:s Soraya Lavasani. Därför var det tydligt hur saknad hon skulle vara när hon för ett år sedan meddelade att hon gick på mammaledighet. Nu är hon tillbaka. Imorse gjorde hon sin första sändning på ett år, och ingen var gladare än hennes kollegor, förutom svenska folket vill säga. Här är hennes fina hälsning till alla.

Ett år går fort, men när man längtar efter något kan det kännas som en lång tid. Så har det varit för både tittare och kollegor när Soraya Lavasani varit mammaledig, men nu är hon äntligen tillbaka för att stanna.

Sorayas varma hälsning till tittarna

Måndagmorgonens sändning av Nyhetsmorgon inleddes med att kollegorna Jesper Börjesson, Rania Shemoun Olsson, Elton Eiranson och Linda Eriksson hälsade Soraya välkommen tillbaka från föräldraledigheten. Ett välkomnande som fick Soraya rörd.
”Kunde inte känt mig mer välkomnad av kollegor och tittare. TACK ❤️” skriver programledaren Soraya på sin Instagram efter att halva sändningen avklarats unde rmåndagsmorgonen. Och givetvis satt den sin att hon aldrig gjort något annat.

 

Är du också glad att Soraya är tillbaka i tv-rutan? Dela gärna för att välkomna henne tillbaka efter mammaledigheten.