Starka jubel efter Peter Jöbacks medverkan i ”Vilket liv!”

Peter Jöback i Vilket liv!

Foto: TV4

Under söndagskvällen så var det dags för Peter Jöback att hyllas i TV4:s populära hyllningsprogram – Vilket liv!.

Nu har tittarna sagt sitt om vad de tyckte om programmet.

På söndagen sändes det fjärde avsnittet av hyllningsprogrammet Vilket liv! i TV4. Denna gång var det artisten och musikalstjärnan Peter Jöbacks tur att få hela sin karriär presenterad och hyllad av Renée Nyberg i spetsen.

I tidigare avsnitt under denna säsong har vi sett Tomas Ledin, Pernilla Wahlgren och Eva Rydberg, vilket har varit program i absolut världsklass. I varje avsnitt har både familj och vänner deltagit för att berätta hur mycket stjärnorna har betytt.

Och i Peter Jöbacks fall var det inte annorlunda. I avsnittet så hälsade flera spännande gäster på och slog sig ner bredvid Jöback i soffan. Bland dem fanns både svenska och internationella stjärnor.

En av dem var ingen mindre än Ola Salo – vilket var lite av programmets höjdpunkt. Tillsammans bjöd de på en show som vi som tittare sent ska glömma.

Tittarnas reaktioner

När vi frågade tittarna på Facebook om vad de tyckte om programmet så är det tydligt att det även denna gång blev en total succé. Och det är i synnerhet inslaget med Ola Salo som fått folk att hylla programmet.

Peter Jöback och Ola Salo tillsammans, hög nivå på framträdandet, det bästa”, skriver en person.

Jättebra program. Du är bara bäst Peter.. Så kul att se dig o Ola. Såg Jesus Christ Superstar med er. En fantastisk föreställning”, skriver en annan.

Peter och Olas duett var fantastisk, något i världsklass!”, tycker en tredje.

Det absolut bästa programmet på länge!!!! Vilken underbar artist han är vår Peter Jöback och allt han gjort gjort är helt underbart MEN jag gillar även Ola Salo så deras framträdande i kväll fick mig att tappa andan GUD i HIMMELEN”, skriver en fjärde.

Tack för en magisk afton Peter, Renée och alla ni andra! Vad tyckte du om programmet? Skriv gärna en kommentar på Facebook!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version