Foto: TV4

Starka reaktioner bland tittarna – efter ”Så mycket bättre”

På söndagen sändes det andra avsnittet av säsongens ”Så mycket bättre” på TV4.

Det bjöds på både musik och intressanta historier ur artisternas liv – nu har tittarna sagt sitt om programmet.

”Så mycket bättre” hade premiär för första gången i Sverige redan 2010, vilket innebär att programmet har hela 14 år på nacken. Genom åren har vi fått se mängder av folkkära artister tolka varandras låtar i programmet som kommit att bli en riktig tittarfavorit.

Inspelningen äger rum på Gotland och i årets säsong får vi följa med när Arja Saijonmaa, Dregen, Peo Thyrén, Kerstin Ljungström, Per Persson, Seinabo Sey, Andreas Lundstedt, Sophie Zelmani, Louise Lennartsson, Simon Superti och Alba August tolkar varandra och delar med sig av sina livs historier.

I söndagens program så fick vi bland annat se när Arja Saijonmaa visade upp en speciell gåva som hon fått av Yassir Arafat och Sophie Zelmanis dotter kom och överraskade sin mamma.

Så tyckte tittarna om programmet

När vi frågade tittarna på Facebook om vad de tyckte om programmet så råder det delade meningar. Vissa har tröttnat på ”Så mycket bättre” medan andra hyllar avsnittet till skyarna.

Det programmet har spelat ut sin roll”, tycker en person.

Det är särskilt Arja, Dregen och Sophie Z som tycks ha fångat tittarnas hjärtan.

Kanonbra som alltid. Har upptäckt en ny favorit i Sophie Z. Så fint att dottern Etta kom dit och sjöng så fint med Dregen. Tack för ett underhållande program TV4”, skriver en person.

Så jäkla bra. Arja och Dregan bäst även ikväll men överlag så var det kanonbra”, skriver en annan.

Vad tycker du om ”Så mycket bättre”? Skriv gärna en kommentar på Facebook och berätta!

LÄS MER: