Foto: TV4/Instagram

Starka reaktioner efter bilden på profilen i ”Hellenius hörna”

Bilden från ”Hellenius hörna” har fått massor av reaktioner från tittarna.

”Hellenius hörna” är tillbaka med en ny säsong i TV4. Det populära pratprogrammet har i höst fått en ny sändningsdag, nämligen fredagar i stället för söndagar.

I sitt första program hade Hellenius ett 20-tal gäster på plats i studion, när TV4 skulle marknadsföra höstens premiärer i kanalen genom David Hellenius festliga intervjushow.

Därefter har Hellenius även välkomnat konkurrenten på SVT, Fredrik Skavlan, till sin ”hörna” i TV4. Till den här veckans avsnitt är det tv-kocken Tareq Taylor, skådespelaren och artisten Eva Rydberg samt Melodifestivalens nya programledare, artisten Oscar Zia som gästar Hellenius. Trion poserade som vanligt för kameran när TV4 i samband med inspelningarna tog ett porträtt på David och hans gäster. Detta gör produktionen i stort sett i samband med varje avsnitt – så att programmet får synas i diverse tv-bilagor, i pressen och på kändisarnas egna sociala medier.

Foto: Pernilla Thelaus/ITV/TV4

David Hellenius brukar själv vara flitig med att lägga ut dessa foton i sina egna kanaler, bland annat på Instagram.

Foto: TV4

Pressfotot som togs i samband med förra veckans avsnitt har väckt viss uppmärksamhet i sociala medier. Då gästade Centerpartiets ordförande Annie Lööf, popstjärnan Veronica Maggio och skådespelaren Dada Bozela från succéserien ”Snabba cash” studion.

Även i samband med detta avsnitt togs en pressbild på Hellenius och gästerna – och det är detta foto som nu har fått stor uppmärksamhet i sociala medier efter att Annie Lööf lagt upp bilden på sin Instagram. Massor av tittare har hört av sig via sociala medier.

Foto: Pernilla Thelaus/ITV/TV4

”Svårt att inte lägga märke till mannen som tar halva soffan. Varför är det så ofta så. Tur att ni andra fick plats. Värre på tunnelbanan när exakt samma sak sker. Jag har inte provat själv. Kanske blir mitt nästa drag. Fast jag ger hellre plats än tar”, skriver en tittare i kommentarsfältet till Annie Lööfs inlägg.

”Manspread till höger”, konstaterar exempelvis en annan tittare.

”Tänk om du och Veronica också bräsat så. Undrar vad kommentarerna varit då…”, skriver en annan tittare.

LÄS MER: Efter mystiska frånvaron – Hanna Hedlunds nya framtidsbesked i ”Hellenius hörna”

”Jisses, hur ”brett” kan man sitta…ja inte du alltså”, skriver en tittare som också får svar från Annie Lööf.

Centerledaren skriver lite skämtsamt:

”Haha, ja – det skojar man inte bort i första taget”, skriver Annie Lööf i en kommentar till inlägget.

LÄS MER: Missen i ”Hellenius hörna” tittarna inte fick se

Dada Bozela har också själv fått många hyllande kommentarer på just Instagram för hans insats i såväl programmet som tv-serien.

”Du är grym duktig skådespelare mannen, önskar dig ALL lycka till med kommande roller, kommer bli svårt att toppa rollen som Ravy”, skriver en tittare i en kommentar till Bozela.

”Hela skolledningen på din gamla gymnasieskola satt hemma och sprack av stolthet!!! Framtiden är din!!!”, skriver en annan tittare till Bozela.

”Hellenius hörna” sänds på fredagar klockan 20.00 i TV4.

Vad tycker du om programmet? Brukar du titta på TV4:s fredagsunderhållning med David Hellenius? Skriv gärna en kommentar på vår Facebook-sida!