Stefan Odelbergs ärliga ord om Agneta Sjödin och Casper Janebrink – efter hyllningarna: ”De har…”

Det är många som anser att Agneta Sjödin och Casper Janebrink gjort ett enastående jobb som programledare för sommarens upplaga av ”Bingolotto”.

Men snart är det Lotta Engberg och Stefan Odelberg som återigen tar kommando över programmet.

– Både jag och Lotta sa till varandra häromdagen att vi har saknat varandra så det känns jättekul att få jobba med varandra igen, säger Stefan Odelberg till Hänt.

Under sommaren har Agneta Sjödin och Casper Janebrink satt guldkant på söndagskvällarna med ”Bingolotto” från Lisebergs camping i Göteborg.

Sommarupplagan, med den nykomponerade programledarduon vid rodret, var en hyllning till det klassiska programmet som i år firar 30 år.

Avsnitt för avsnitt har programledarna växt in i rollen och efter programmen är det många som hyllat Casper och Agneta för deras insatser.

Agneta Sjödin, Casper Janebrink
Foto: TV4

”Bästa sedan Loket”

Söndagens sändning blev inget undantag och efter programmet hyllades Casper och Agneta stort.

”Så bra dom är tillsammans dom får gärna fortsätta Agneta och Casper”, kommenterade en tittare efter programmet på Nöjeslivets Facebook-sida.

”Jag följer inte bingolotto men har sett lite glimtar och jag måste ge en eloge till programledarna. Och Agneta Sjödin är så lugn i rösten och borde få fortsätta vara programledare i höst. Verkligen bra och det var länge sedan man såg henne i rutan. Hoppas hon kommer tillbaka i olika sammanhang”, skrev en annan.

”Ni är dom bästa bingolottoledarma sedan Loket, kan ni inte ta över”, skrev en tredje.

Agneta Sjödin, Casper Janebrink
Foto: TV4

Stefan Odelbergs ord om duon

Många är det som uttryckt att de vill ha kvar duon som programledare för ”Bingolotto”, även under vinterhalvåret. Det skulle i så fall möjligen innebära att det stående radarparet, Lotta Engberg och Stefan Odelberg, skulle få kliva åt sidan.

Det verkar i alla fall inte Stefan Odelberg vara särskilt intresserad av. Tvärtom, så ser han fram emot att åter få jobba med Lotta och programmet. Vilket även Hänt skrivit om.

– Jag älskar att vara ledig det är inte de, men när man har ett jobb som är sådär riktigt roligt att göra då är det häftigt att känna att det drar i en att man vill tillbaka till jobbet. Både jag och Lotta sa till varandra häromdagen att vi har saknat varandra så det känns jättekul att få jobba med varandra igen, säger Stefan Odelberg till Hänt och passar även på att hylla programledarnas insatser under sommaren:

– De har skött sig jättebra under sommaren, jag har tittat. Det har varit väldigt kul och häftigt att få se programmet så man själv kan få lite ny pepp och ytterligare roliga saker som man kan ta till sig.

Nu närmar sig det absolut sista avsnittet av sommarupplagan av ”Bingolotto”. Till hösten återvänder Lotta Engberg och Stefan Odelberg som programledare för programmet. De som kommer sakna Agneta och Casper får i alla fall en sista möjlighet att njuta av duons ledarskap.

Stefan Odelberg
Foto: TV4

Vilken underbar sommar det har varit! Hade ni velat ha kvar Casper och Agneta som programledare för programmet? Lämna gärna en kommentar på Facebook!