Stenhårda kritiken mot TV4 –efter behandlingen av sparkade Let’s dance-profilerna: ”Så fruktansvärt”

I dagarna kom beskedet om att Let’s dance gör comeback till våren 2025.

Nu rasar tittarna mot TV4 efter att de valt att slopa några av programmets välkända profiler.

Let’s dance är programmet där den svenska kändiseliten får lära sig att röra på höfterna under vägledning av proffs. Under programmets gång får dansparen sedan göra upp om vem som är bäst.

Programmet har varit en riktig långkörare i TV4. Redan 2006 hade Let’s dance premiär och under årens lopp har mängder av folkkära profiler svängt sina lurviga i programmet.

Men förra året så kom beskedet att Let’s dance lades på is. Anledningen var dalande tittarsiffror.

Till våren väntas dock Let’s dance vara tillbaka i tv-rutan igen – men med en rad förändringar…

De försvinner från Let’s dance

Jurymedlemmarna Ann Wilson och Dermot Clemenger ska nämligen inte fortsätta att sitta i programmets jury. Tony Irving blir dock kvar.

– Jag tycker det är sorgligt att jag inte kommer att kunna fortsätta med Dermot och Ann för det var bekvämt för mig. Nu får jag dra upp mina strumpor lite grann och utmana mig själv återskapa mig själv i en ny konstellation och det blir en utmaning för mig men jag ser fram emot det, säger Tony Irving till Svensk dam.

Programledaren David Lindgren får inte heller fortsätta att leda Let’s dance.

– Ja det låter som att Let’s dance kommer tillbaka. Men jag vet att jag inte kommer vara med. De har ringt till mig redan och sagt att de kommer gå en annan väg. Samma sak har ju hänt för Dermot och Ann. Så jag vet inte vad de har planerat. Den enda som är kvar är väl Tony? Han är väl en drivande kraft antar jag, säger David Lindgren till Hänt.

Tittarna rasar mot kanalen

Efter de tråkiga beskeden så har flera tittare tagit till orda på Facebook.

Så fruktansvärt tråkigt att just dessa jurymedlemmar inte får fortsätta. TV4 verkar vara en riktigt dålig arbetsgivare”, skriver en person.

Den som gräver en grop åt andra ramlar själv däri. Stämmer verkligen med Tv 4. Alla som är bra ska tydligen bort, fy tusan”, skriver en annan.

Bedrövligt! Vad händer där på 4an?”, tycker en tredje.

Vad tycker du om TV4:s förändringar med Let’s dance? Skriv gärna en kommentar på Facebook!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev