Charlotte Perrelli om incidenten med Ernst Billgren – relationen bakom kulisserna: ”Ifrågasatte mig”

Precis i vanlig ordning är det ett blandat gäng som checkade in på Lejondals slott för att spela in ”Stjärnorna på slottet”.

En av de som är med i årets säsong av programmet är schlagerdrottningen Charlotte Perrelli som nu berättar om hur relationen med de övriga deltagarna var egentligen, när kameran inte var på.

– Allting blev ju väldigt intressant, vad man än pratade om fick det ett annat ljus, säger hon till Nöjeslivet.

Året går mot sitt slut och traditionsenligt är det också dags för en ny säsong av ”Stjärnorna på slottet”.

I juli möttes Charlotte Perrelli, Ernst Billgren, Shima Niavarani, Ola Rapace och Kjell Wilhelmsen på Lejondals slott för att berätta sina livshistorier för varandra – och tittarna.

– Vi är så glada över att kunna genomföra den 15:e säsongen av Stjärnorna på slottet och med en spännande mix av tre skådespelare, en schlagerdrottning och en konstnär. Tittarna kan se fram emot ännu en känslomässig berg- och dalbana i julhelgen när Shima, Charlotte, Ernst, Ola och Kjell öppnar dörren och släpper in oss bakom kulisserna, sa projektledare Ulrika Midunger i pressmeddelandet då.

LÄS MER: Charlotte Perrellis lycka med maken – efter tuffa krisen: ”Det känns fantastiskt”

Stjärnorna på slottet
Foto: Ulrika Malm /SVT

Förändringarna på inspelningarna

Likt tidigare år finns också stjärnkocken Tareq Taylor på plats och har tidigare avslöjat för Nöjeslivet om hur produktionen tvingats genomgå flera förändringar.

 Stjärnorna hade möjlighet att kunna umgås rätt nära och teamet bakom tog de försiktighetsåtgärderna som krävdes, säger Tareq.

Och att inspelningarna var annorlunda är någonting som schlagerdrottningen Charlotte Perrelli kan skriva under på.

Det fanns ju en hel del restriktioner men jag tycker ändå att vi fick det att fungera väldigt bra. Vi hade verkligen skitkul tillsammans och en superhärlig tid med de andra. Man ville aldrig att det skulle ta slut, säger hon till Nöjeslivet.

Relationen bakom kulisserna

Att få ta del av de andra deltagares livsöden, var någonting som berörde Charlotte djupt och som gjort att hon har haft fortsatt kontakt med några av dem.

Shima, Kjell och jag har haft en hel del kontakt sedan dess, med de andra har jag inte haft lika mycket. Man har ju träffat några av dem tidigare lite grann vid olika möten, men nu när man fick chansen att lära känna varandra fick man se andra sidor.

STOCKHOLM 2012-07-10 Charlotte Perrelli. Diggiloo uppträder vid Allsången på Skansen på tisdagen. Foto Erik Mårtensson / SCANPIX / Kod 10400

Var det någon av deltagarna som förvånade dig?

Ernst Billgren var otroligt intressant och härlig. Om jag sa någonting så ifrågasatte han mig och frågade ”men är det verkligen så”? Allting blev ju väldigt intressant, vad man än pratade om fick det ett annat ljus, säger hon och fortsätter:

Men det kändes som om alla bjöd på sig själva och alla var glada över att vi kunde få till det här. På många sätt var det helt fantastiskt.

Så kul att höra! Vi ser fram emot att få följa den nya säsongen!