Foto: SVT

Tareq Taylor om Carolas intima hälsning på slottet – stjärnans drag inför alla: ”Spännande”

En intim och avväpnande hälsning.
Carola Häggkvist hyllas nu av Tareq Taylor – efter rumpdraget inför alla.
– Det gillade jag, säger han i ”Stjärnorna på slottet”.

Den 16:e säsongen av SVT:s långkörare ”Stjärnorna på slottet” sänds under lördagskvällarna i vinter. I helgen är det dags för skådespelaren Grynet Molvigs, 79, dag. Den norska skådisen och sångerska har haft en framgångsrik karriär i Sverige ända sedan 1960-talet.

Hon förklarar att känslorna är mixade inför det att programmet som spelades in i somras nu kommer sändas på bästa sändningstid i landets största tv-kanal.

– Både och. Det är väldigt blandade känslor faktiskt. Det var en intensiv och intressant vistelse, men väldigt väldigt roligt. Alla var så snälla och rara och ville varandra väl, och det är ju en förutsättning för att man ska våga öppna sig, säger Molvig i en intervju med TT.

Grynet Molvig. Foto: Janne Danielsson/SVT

Övriga medverkande i programserien är komikern och skådespelaren Per Andersson, ståupp-komikern Marika Carlsson, journalisten och författaren David Lagercrantz och artisten Carola Häggkvist.

En annan stjärna i programmet är Tareq Taylor, 52. Tv-kocken som också nyligen gjorde stor succé som julvärd i SVT, är inne på sin fjärde säsong som köksmästare på slottet. Han är därmed en veteran i ”Stjärnorna på slottet”-sammanhang.

Foto: Ulrika Midunger/SVT

Den folkkäre profilen, som bland annat även känd är från ”Tareqs matresa” och ”Trädgårdstider”, sätter tillsammans med de fem stjärnorna sätter ihop måltiderna under programserien. Men ska man tro Taylor själv kommer han inte att själv sätta sig vid middagsbordet och medverka i programserien i framtiden.

– Det tror jag inte. Jag är kocken. ”Stjärnorna på slottet” är till för stjärnorna, inte för kockarna, har Tareq Taylor, med ett ödmjukt skratt, tidigare berättat i en intervju med Nöjeslivet.

– De som är där är författare och skådespelare. Jag är inte riktigt i samma division.

LÄS MER: Tareq Taylors framtidsbeslut om Stjärnorna på slottet

Tareq Taylor, Per Andersson, Marika Carlsson, Carola Häggkvist, David Lagercrantz och Grynet Molvig. Foto: Ulrika Midunger/SVT

Tareq Taylor syns dock till en hel del i årets programserie. På sin Instagram visar 2021 års julvärd nu dessutom upp ett härligt klipp från inspelningarna där han hälsar på Per Andersson och Carola Häggkvist.

”Det var ett spännande möte”, skriver Tareq Taylor humoristiskt.

I filmen kan man se Andersson komma springades på ”kosläpp”, som han själv uttrycker det. Därefter ansluter Carola – och den trefaldiga vinnaren av Melodifestivalen vill hälsa på Taylor på ett speciellt sätt.

– Ska vi köra en bumpa? säger Carola.

– En bumpa? säger Tareq då.

– Med häcken, säger Carola.

Varpå duon hälsar på varandra med en rumphälsning som fångas av tv-teamet i klippet nedan:

Det härliga och lite intima tilltaget hyllas av Tareq Taylor.

– Carola har ju en härlig energi, och avväpnande, och det gillade jag, säger han.

Carola Häggkvist har själv svarat Tareq i en kommentar till inlägget.

– Fina du!! Tack för allt denna vecka. Förtroliga samtal, galet god mat, humor, vänskap och inlevelsen i allt du gör! skriver Carola i en hyllning till Taylor efter ”bumpan”.

”Stjärnorna på slottet” sänds på lördagar klockan 20.00 i SVT1.

Vad tycker du om årets säsong? Skriv gärna en kommentar!