Storbråk efter nakenskandal i tv – nu kommer danspartnern med chockbesked

Tv-tittarna i vårt västra grannland Norge fick under helgen vara med om en riktig dramatik i landets variant på Let’s danceSkal vi danse.

Deltagaren Frank Løke dök plötsligt upp i en liten tangakalsong som påminner mycket om ”Borat-kostymen” från komedifilmen med samma namn.

Enligt danspartnern var detta oplanerat på förhand och hon reagerade med chock på händelsen.

Även juryn i studion var överraskade – och en av dem gav Løke bara 1 av totalt 10 poäng för dansprestationen.

Efter lördagens direktsändning i norska TV2 har rubrikerna varit många – och nu har danspartnern kommit med flera uttalanden som chockerar.

Kände sig som en gisslan

Danspartnern Tone Jacobsen hade, enligt henne, ingen aning om att Frank Løke skulle slita sin dress av sig för den lilla kalsongen. För VG beskriver hon att hon kände sig som en gisslan på parkettgolvet.

– Jag kände mig så förrådd och insåg inte att han kunde göra något sånt utan att tänka på mig – och körde sedan sitt eget race. Det var pinsamt. Därför ville jag inte vara nära honom. Min rumpa stack ut en halv meter i vädret, och det var helt instinktivt för att få mer avstånd, säger hon till VG.

Nu har hon också kommit med nya uttalanden som chockar många.

Var tvungen att få krishjälp efter nakenchocken

Enligt Nettavisen var Franks danspartner så chockad att hon fick krishjälp av TV2.

– Jag blev genast bortdragen för att få krishjälp, säger hon till Nettavisen Sunday.

Hon fortsätter med att säga att hon fortfarande är osäker på om hon fortsätter att dansa med Frank Løke i det populära dansprogrammet.

– Jag överväger fortfarande att dra mig ur och jag vet inte om jag står på parketten nästa lördag. Det är fortfarande på bordet. Förmodligen kommer jag att fatta ett slutgiltigt beslut i mitten av den kommande veckan. Det som hände har varit en chock för många.

Frank Løke ska ha gett henne blommor på söndagen för att försöka vinna tillbaka hennes förtroende. Detta har Frank Løke själv skrivet om på Instagram. Tone Jacobsen säger att de har börjat ett fredsavtal, men de är fortfarande inte är i mål. Det kan fortfarande hända att hon kommer till en punkt där hon känner att det inte går – och då drar hon sig ur norska Let’s dance.

För TV2 bekräftar Tone Jacobsen att Frank uppvaktat med blommor.

– Det är första gången jag sett Frank rodna, säger hon till tv-kanalen.

Nakentricket är inte det enda som Frank Løke har gjort i Skal vi danse som har lett till rubriker. Redan efter andra live-sändningen lyckades han reta domarepanelen. Han lade upp en bild på Instagram där han jämförde var och en med olika karaktärer. Bland annat Stora Stygga Vargen och ”Sid” från filmen Ice Age. Domaren Tore Petterson reagerade starkt på det.

Frank Løke har också publicerat en bild av sig själv tillsammans med Tore. På den här bilden har han den röda kostym med hjärtan som han skulle bära under lördagens dansshow.

Under bilden skriver den tidigare handbollsspelaren bland annat: ”Tack för alla röster igår, folket. Hade suttit på första tåget hem om det inte vore för ert stöd. Ni undrar kanske varför jag kastade dräkten under live-sändningen och körde ”Boraten” istället. Det blev mycket kärlek och hat igår, men Tore Petterson och jag hittade åtminstone en god ton igen.

Vad tycker du om detta? Dela gärna med dig i kommentarsfältet.