Storbråk i Robinson – Roobles hårda känga efter Marcus förlust: ”Var lite ödmjuk…”

I torsdagens avsnitt av Robinson uppstod det en rätt hätsk stämning mellan lagen efter tävlingen.

Här gick Rooble till attack mot Marcus.

Vårens säsong av realityserien ”Robinson” har visat sig bli en riktig rysare. Redan nu har intrigerna varit flera och spänningarna mellan lagen och deltagarna är stor.

Efter att lagen, som tidigare var uppdelade mellan tjejer och killar, börjat blandas upp så har dynamiken i Robinson förändrats en del. Tonen mellan lagen tycks ha blivit hårdare – åtminstone tonen från Lag Nord.

Tidigare i veckan fick vi se när Charlotta och Fredrik gick till attack mot Karin och anklagade henne för att ha snackat skit om sina forna lagmedlemmar. Stämningen blev minst sagt dålig.

I gårdagens avsnitt av Robinson var det återigen dags för tävling. Mycket hängde på spel – vinnarlaget slipper nämligen rösta ut någon i söndagens öråd.

Tävlingen gick ut på att sätta stolpar i hål i marken, för att skapa en slags trappa. Det lag som först blev klara med trappan och hann springa upp och tända elden vann.

Bitter förlust för Lag syd

Efter några stressiga minuter visade det sig att Lag nord kom ut som vinnarna denna gång.

Under Anders Lundins eftersnack med de båda lagen så beklagade sig Marcus i Lag syd för att han gick ifrån lagets strategi.

Det är bittert, det är extra bittert för mig. Jag var kock igår och i dag var jag lite för mycket kock. Jag trodde jag såg något och gick på det. Och det känns piss nu, säger Marcus i programmet.

Lag syd i Robinson
Lag syd. Foto: TV4

Hårda orden mot Marcus

Rooble, från Lag nord, har gjort det tydligt att han inte är särskilt förtjust i Marcus. Han passade på att ge en känga till honom.

– Var lite ödmjuk istället, någon av er ska hem. Istället för att säga att ni är bättre. Ni förlorade i dag, var lite ödmjuk i stället mot dina lagkamrater, säger Rooble.

Just då viskade Mark i Lag syd något vilket Anders Lundin snappade upp och frågade om han kunde upprepa.

– Jag sa att vi behöver inte prata just nu.

Vidare förklarade Mark sina tankar om Lag nord.

– Jag är inget stort fan av deras beteende. Det är lätt att vara kaxig när man har vunnit, säger Mark i en synk.

Lag Nord i Robinson
Lag nord. Foto: TV4

Det är verkligen en hel del dramatik som råder mellan de båda lagen just nu. Ska bli spännande att se hur situationen förändras över tid.

Vem tror du blir utröstad ur Lag syd i söndagen öråd? Skriv gärna en kommentar på Facebook.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev