STORT GRATTIS! Jacob Holmström vinner ”Kockarnas Kamp” 2021 – så firas segern

Jacob Holmström vann ”Kockarnas kamp” 2021.

Men det blev en riktig finalrysare.

– Det var spännande, säger Jacob Holmström till Aftonbladet.

Det var på tisdagskvällen som det hela avgjordes. Finalen i Kockarnas kamp – mellan de skickliga kockarna Jacob Holmström från Stockholmskrogen Gastrologik och Jessie Sommarström från Urban Deli-koncernen.

Och det blev olidligt spännande, i en final som gick ut på att de båda deltagarna skulle laga en trerättersmiddag och få poäng av övriga deltagare.

Det hela avgjordes först på desserten, med den allra sista poängen som skulle delas ut. Och det blev Jacob Holmström som drog längsta strået.

Han kan därmed titulera sig vinnare av ”Kockarnas kamp” 2021.

– Jag är så jävla glad, säger Jacob Holmström i TV4-programmet.

jacob holmström, kockarnas kamp
Foto: Skärmdump TV4

Jacob Holmström vinner Kockarnas kamp 2021

Nu väntar givetvis stort firande med nära och kära. Ett firande som faktiskt arrangerats av finalmotståndaren Jessie Sommarström.

– Vi har fått barnvakt så min fru Emelie och jag ska på restaurang och så träffar vi hela gänget på kvällen och det blir lite fest. Det är Jessie som har styrt upp, vi ska titta på sista avsnittet på hennes restaurang. Det ska bli jätteroligt. Hon har bjudit in, så det är nog många som tror att hon kammade hem segern, säger Jacob Holmström till Aftonbladet.

Och det var just de nyfunna vännerna som fastnade mest hos Jacob efter inspelningen av programmet.

– Roligast var ju den här kockkollogrejen, att man får hänga med underbara kolleger och vänner i en skyddad verkstad i några veckor. Det var faktiskt befriande och roligt.

Stort grattis Jacob, och bra kämpat säger vi till Jessie som kom tvåa! Tack för underhållningen och matinspirationen i höstens ”Kockarnas kamp”! ❤💐👍

Posted by Nöjeslivet on Tuesday, November 23, 2021

Hyllas av svenska folket

I Nöjeslivets kommentarsfält hyllas Jacob Holmström stort efter segern.

”Grattis Jacob du var värd att vinna”, skriver en användare. ”Stort GRATTIS Jacob till vinsten du är en värdig vinnare. Du var superduktig, jag höll tummarna att du skulle få pokalen”, skriver en annan.

Även finalmotståndaren Jessie Sommarström får en del av kakan efter sin insats i den rafflande finalen.

”Stort grattis! Även grattis till Jessie som kämpade starkt”, skriver en användare. ”Grattis Jacob fin kamp och grattis Jessie, ni bjöd på fin nervspänning”, skriver en annan.

”Spännande in i det sista, synd att inte två kan vinna”, skriver en tredje.

Stort grattis till Jacob Holmström, vinnare av Kockarnas kamp 2021!
Dela gärna för att uppmärksamma vinnaren – och glöm inte att lämna en kommentar för att gratulera!