Foto: TV4

Susanne Brännemos liv efter ”Bonde söker fru”

Susanne Brännemo var en av bönderna i den andra säsongen av TV4:s ”Bonde söker fru” – med tiden kom hon att ångra sin medverkan.

Så lever hon idag.

Bonde söker fru har kommit att bli ett av TV4:s flaggskepp bland deras många program. Det har gått hela 18 år sedan den första säsongen hade premiär 2006 – och sedan dess har många bönder hittat kärleken via programmet.

Sedan starten så är det Linda Lindorff som agerar programledare i Bonde söker fru, vilket är ett jobb som hon gör med bravur.

2007 sändes programmets andra säsong, det var då de fyra bönderna som fått flest brev som vi fick följa i programmet. Dessa var Fredrik Karlsson, Anders Jönsson, Karl Petter Bergvall och Susanne Brännemo.

Susanne Brännemo hittade kärleken hos brevskrivaren Per Inge Södervall, men tyvärr blev relationen kortvarig. Efter omkring ett år senare så hade de gjort slut.

2009 så träffade Susanne kärleken på nytt, och det var vid tiden en av de mer otippade relationerna. Hon blev nämligen tillsammans med Fadde Darwich, som är mest känd för sitt tidigare arbete som ordningsvakt på nattklubben Spy Bar i Stockholm. Paret förlovade sig i augusti 2009 men i början av 2010 så meddelade de att relationen tagit slut.

– Det stämmer att det är slut. Jag orkade inte mer. Jag har fått nog, berättade Susanne för Expressen.

Förföljdes av stalker

Efter att ha blivit känd i Bonde söker fru så fick Susanne en hel del uppmärksamhet privat, men det var inte alltid särskilt önskvärt. Två år efter hennes medverkan så började en man att höra av sig till henne. Mannen blev allt mer besatt av Susanne.

– Det kunde komma tio ­kilometerlånga mejl över en natt. Han trodde att vi skulle fira jul ihop, sa Susanne tidigare till Aftonbladet.

Det hela ledde till slut till en rättegång mot mannen, det var då som det kom fram att han tidigare varit dömd för att ha mördat sin åtta månader gamla bebis på 70-talet.

– Det var en av de värsta dagarna i mitt liv. Man vet ju inte vad han är kapabel till. Har han haft ihjäl någon en gång, då kan han ju göra det igen, berättade Susanne för Aftonbladet.

Fallet med mannen togs upp i tv-programmet ”Stalkers”, där Hasse Aro och Sanna Lundell konfronterade mannen.

”Bonde söker fru” förstörde kärlekslivet

Tiden efter hennes medverkan i Bonde söker fru har enligt Susanne gjort det svårare på kärleksfronten. 2019 berättade hon i Aftonbladets podcast att hon inte ångrar sin medverkan i programmet, men hon hade inte heller gjort om det.

– Det har blivit ett problem att träffa någon. Jag vet aldrig om de bara är nyfikna på ”Bonde”-Susanne eller om de vill lära känna den riktiga Susanne och jag tycker att det har varit jobbigt. Jag tycker att det har varit jättejättejobbigt, sa hon i Aftonbladets ”Bonde söker fru”-podcast ”Tv-bönderna och kärleken”.

Susannes liv idag

Idag är Susanne Brännemo 57 år och är fortfarande bosatt i Rättvik, där hon har sina hästar. Det är oklart om hon har träffat någon ny kärlek i sitt liv, men hon är skriven ensam på adressen.

Nedan kan du se en bild på hur Susanne ser ut idag:

Susanne Brännemo var med i Bonde söker fru 2007.
Foto: Facebook/Privat

LÄS MER:

Marcus Sjöberg sökte kärleken i ”Bonde söker fru” två gånger

STORT GRATTIS: Bonde-Leonora har gift sig

 

Läs mer om...