Suzanne Reuter rörd till tårar – när tidigare kärleken plötsligt kliver in på scenen och bekräftar vad alla anat

Här överraskas Suzanne Reuter totalt – av förra kärleken.
Svenske stjärnskådespelaren kliver ut på scenen och hyllar ”Lorry”-stjärnan som blir märkbart rörd i TV4:s ”Vilket liv!”.

Den hyllade programserien ”Vilket liv!” fortsätter i TV4 på söndagskvällen.

Tidigare har folkkära profiler som Björn SkifsLena Philipsson respektive Robert Gustafsson uppmärksammats i hyllningsshowen som leds av Renée Nyberg.

I söndagens avsnitt är det skådespelaren Suzanne Reuter och hennes långa karriär på vita duken och i tv-rutan som kommer att lyftas fram.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: TV4

Skådespelaren, som fyllde 70 i somras, har genom åren haft betydande roller i tv-klassiker som ”Rederiet” och ”Svensson, Svensson”. Hon har underhållit i ”Lorry” och ”Razzel”, briljerat i ”Vår tid är nu” och ”Cleo”, stått på de stora teaterscenerna och vunnit mängder av utmärkelser.

Ingen har väl heller glömt hennes insats i kultfilmer som ”Drömkåken” eller den moderna julklassikern, det tragikomiska dramat ”Tomten är far till alla barnen”.

Renée Nybergs ord om nya satsningen

Nu får hon alltså stå i centrum för hyllningarna i TV4:s ”Vilket liv!”.

Enligt programledare Nyberg har idén till programmet vuxit fram i samband med inspelningarna av två av hennes andra shower i kanalen: ”Klassfesten” och ”Renées brygga”.

LÄS MER: Därför klipptes speciella bilderna på Robert Gustafsson bort – beslutet bakom kulisserna i TV4

– Tanken började när jag gjorde ”Klassfesten” när vi hade två gäster som tävlade mot varandra och berättade om deras skoltid. Då kände jag att, Gud, jag skulle vilja veta mer och berätta om hela deras liv och karriärer. Som har betytt så mycket för svensk underhållning och alla oss i publiken, säger Nyberg i Nyhetsmorgon och fortsätter:

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: TV4

– Men också lite i samband med ”Bryggan”, jag träffar några av våra största stjärnor där, men skulle vilja ha mer tid och framför allt att få bjuda på en sån här riktig helkväll.

LÄS MER: Björn Skifs i tårar – efter sönernas starka ord om honom i TV4: ”Bästa jag hört på länge”

Stora överraskningen från Reuters första stora kärlek

I programmet blir Reuter överraskad av förra kärleken, skådespelarkollegan Dan Ekborg.

Det var i Nyhetsmorgon tidigare i år som Renée Nyberg avslöjade att han haft en romans med Reuter för massvis av år sedan.

– Dan Ekborg öppnar åt Suzanne Reuter som också då visar sig vara…det är hennes ex från way back, sade Renée Nyberg i Nyhetsmorgon.

När Ekborg kliver ut på scenen levererar han en hyllning utöver det vanliga till Reuter – som kan beskrivas som en blandning av kärleksfull roast och framför allt just en hyllning.

– Överraskningarna och hälsningar väller in under kvällen men startar på ett känslomässigt sätt med hennes första stora kärleken Dan Ekborg. Kvällen övergår därefter till Lorry-gänget som överraskar med ny version av en klassisk sketch, till Reuters systrar som är på plats och barnen från Svensson, Svensson och hennes riktiga barn, skriver TV4 i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Renée Nybergs bakslag – tråkiga vändningen för tittarfavoriten

Dan Ekborgs hyllning – bekräftar vad alla redan vet om fantastiska Suzanne Reuter

Se i klippet nedan när han kliver ut och levererar en speciell sång till Reuter som ser ut att närmast bli rörd till tårar, men framför allt reagerar med ett stort leende, skratt och applåder.

Ekborg sammanfattar vad vi alla redan vet om Suzanne Reuter:

– Du är bäst, säger han om ”Lorry”-stjärnan.

LÄS MER: Renée Nybergs familjelycka – TV4-profilens stora glädje: ”Det största som har hänt”

Dessutom gästas Reuters hyllningsshow av Christer Fant, Ulla Skoog, Peter Dalle, Johan Ulvesson, Petter, Hedda Stiernstedt, Adam Lundgren och Gladys del Pilar.

Vad tycker du om ”Vilket liv!”? Skriv gärna en kommentar!