”Mästerkock”-Jimmys ärliga ord om Helenas beteende – efter att kamerorna slocknat: ”Hon är otroligt…”

Jimmy Guo nådde final i ”Sveriges Mästerkock”.

Nu berättar han om relationen till de övriga deltagarna – utanför inspelningarna.

Årets upplaga av TV4-succén ”Sveriges Mästerkock” har varit minst sagt rafflande. Deltagarna har levererat på högsta nivå och många tittare har hyllat säsongen som en av de mest kvalificerade någonsin.

Under onsdagen var det så dags för den mäktiga finalen. Till slut blev det Adam Thulin som kammade hem segern, efter att ha besegrat Jimmy Guo i den allra sista uppgörelsen.

  Jag var så otroligt glad. Det bästa med allt var att mina föräldrar och familj var där. Jag var mest glad över att kunna ge vinsten till dem. Samtidigt fick jag bevisat för mig själv att jag kan verkligen detta, sa Adam Thulin till Nöjeslivet efter vinsten.

LÄS MER: Adam Thulin vinner Sveriges Mästerkock – detta ska han göra med vinstpengarna

Adam Thulin
Foto: TV4

Relationerna i ”Sveriges Mästerkock”

Flera deltagare har även kommit varandra nära under inspelningarna av ”Sveriges Mästerkock”. Till Nöjeslivet har de båda finalkonkurrenterna Adam Thulin och Jimmy Guo talat öppet om sin varma relation.

 Vi är superbra kompisar. Jag är väldigt tacksam för vår vänskap och vi har planer på lite olika saker att göra tillsammans. Men just nu har både jag och Jimmy full rulle, säger Adam Thulin till Nöjeslivet.

– Efter inspelningarna är det främst jag, Adam och Anja som har haft kontakt. Det är dem jag har kommit närmast med och kan skvallra om livet tillsammans med, säger Jimmy Guo till Nöjeslivet.

LÄS MER:Mästerkock”-Adams ärliga ord om relationen till konkurrenten Jimmy – månader efter inspelningarna

Jimmy Guos ord om Helena Ekman

En annan talangfull deltagare som gick långt i tävlingen är Helena Ekman.

I en intervju med Hänt berättar nu Jimmy Guo även om hur deras relation såg ut vid sidan om inspelningarna.

– Jo, men vi hörs i gruppchatter och sånt. Men inte så mycket att vi har en personlig relation, säger han till Hänt.

Vidare berättar Jimmy Guo att han och Helena Ekman har lite olika personlighet. Mästerkocks-Jimmy menar att han gärna vill ha tid för sina egna tankar, och inte har lika mycket energi som sin färgstarka medtävlarinna.

– Det du ser är det du får. Helena på tv är verkligen Helena i verkligheten. Hon spelar inte upp det framför kameran utan hon är den hon är, hon är otroligt högljudd, säger han till tidningen.

LÄS MER: Allt du behöver veta om Helena Ekman i ”Sveriges Mästerkock”

jimmy guo, helena ekman, sveriges mästerkock
Foto: TV4

Sätter ner foten efter hatet

Under programmets gång har Helena Ekman fått många elaka kommentarer kring sin person på sociala medier. Något som hon själv tidigare har satt ner foten mot.  

Även Jimmy Guo rider ut till Helenas försvar och berättar att hon är en otroligt snäll person som inte förtjänar negativa kommentarer.

– Det har varit ganska mycket elaka saker som jag inte tycker att hon rår för riktigt och det tycker jag är elakt av publiken. För hon är jättesnäll, säger han till Hänt.

Vad tyckte du om årets säsong av ”Sveriges Mästerkock”? Vem var din favorit i programmet? Lämna gärna en kommentar – och glöm inte att dela vidare!